Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Συμμετοχή του 1ου ΕΠΑΛ Αριδαίας σε πρόγραμμα Erasmus+


Δελτίο Τύπου 1ου Ημερησίου ΕΠΑΛ Αριδαίας Ν. Παπαϊωάννου για συμμετοχή σε πρόγραμμα Erasmus+

Την ερχόμενη εβδομάδα από Δευτέρα 20/02/2023 έως και την Παρασκευή 24/02/2023 αντιπροσωπεία επτά μαθητών και δύο εκπαιδευτικών του σχολείου μας θα συμμετάσχει σε κινητικότητα προγράμματος Erasmus+ με τίτλο "Students facing Global Environmental Risks at local scale by getting Eco-schools through Nature- based Solutions (2020-1-ES01-KA229-082946_2)".

Η κινητικότητα θα λάβει χώρα στο Liceo Statale “ G.V. CATULLO” school στην Ρώμη, με σχολεία από Ιταλία, Ισπανία και Τουρκία. Ευχόμαστε στις εκπαιδευτικούς Καραθάνου Μαγδαληνή και Μαντή Ευαγγελία που είναι υπεύθυνες για το πρόγραμμα καθώς και στους μαθητές μας Χωλίδη Χαράλαμπο, Σούση Μαρία, Πετροπούλου Μαριάμ, Σταυρίδου Παναγιώτα- Χριστίνα, Χρυσίδου Δέσποινα, Κοροσίδη Χρήστο και Δημητρίου Χρήστο καλή διαμονή και καλή επιτυχία στις προγραμματισμένες δράσεις τους.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News