Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

«Με πήρε η Εύα Καϊλή, της είπα να ηρεμήσει» - Η Μαρί Αρενά για το τηλεφώνημα μετά τη σύλληψη του Τζιόρτζι


«Οι επικίνδυνοι δεσμοί της Μαρί Αρενά» είναι ο τίτλος νέου δημοσιεύματος της Le Soir, το οποίο αναφέρεται στη Βελγίδα ευρωβουλευτή και την έρευνα για το Qatargate. Το δημοσίευμα αναφέρεται στη σχέση της Μαρί Αρενά με τον Αντόνιο Παντσέρι, ο οποίος είναι ήδη προφυλακισμένος και λέει πως από τον Δεκέμβριο του 2021 έως τον Σεπτέμβριο του 2022 είχαν ανταλλάξει μεταξύ τους 389 τηλεφωνήματα.

Παράλληλα, αναφέρεται και στην επικοινωνία που είχε πει η Εύα Καϊλή ότι είχε μαζί της, όταν προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Παντσέρι μετά τη σύλληψη του Τζιόρτζι και δεν κατάφερε να τον βρει και εν συνεχεία επικοινώνησε με τους Βέλγους Ευρωβουλευτές Ταραμπέλα και Αρενά. Αυτή την επικοινωνία επιβεβαιώνει η Μαρί Αρενά.

«Μου τηλεφώνησε η Εύα Καϊλή. Ήμουν σε συνέδριο. Δεν καταλάβαινα τι μου έλεγε. Της είπα να ηρεμήσει μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Υποθέτω πως απευθύνθηκε στους Ευρωβουλευτές της πολιτικής της ομάδας» αναφέρει το άρθρο, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, Ειρήνη Ζαρκαδούλα.

Η Μαρί Αρενά χαρακτήρισε «επαγγελματική φιλία» τη σχέση της με τον Παντσέρι, ως πρωην συνάδελφοι στην Ευρωβουλή. Υπενθυμίζεται πως η Μαρί Αρενά ήταν εκείνη που αντικατέστησε τον Παντσέρι στην Επιτροπή για τα Ανθρώπινα δικαιώματα.

Για τη Μαρί Αρενά δεν έχει υπάρξει αίτημα για άρση της ασυλίας της. Το αίτημα για άρση της Ασυλίας αφορά μόνο δύο Ευρωβουλευτές Μαρκ Ταραμπέλα και Αντρέα Κοτσολίνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News