Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Χρ. Χουρσόγλου: «Συγχαρητήρια στον Εμπορικό Σύλλογο Αριδαίας για τα δέματα αγάπης σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη»


Θα ήθελα να συγχαρώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό του Γιώργο Γκλαβάκη, για την ανθρώπινη πρωτοβουλία που έλαβαν ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, να διανέμουν δέματα αγάπης με τρόφιμα σε συμπολίτες μας του Δήμου Αλμωπίας που έχουν πραγματική ανάγκη.

Τέτοιες πρωτοβουλίες, εμπεριέχουν κυρίως ανθρωπιά και αγάπη για τον συνάνθρωπό μας και θα πρέπει να βρίσκουν μιμητές, διότι πάντοτε θα υπάρχουν ανάγκες.

Χρόνια πολλά! Καλή χρονιά με υγεία σε όλες και όλους! Ευτυχισμένο το 2023!

Χρήστος Χουρσόγλου

πρ. Αντιδήμαρχος Αλμωπίας

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ3 Ιανουαρίου 2023 στις 12:43 μ.μ.

    Ο κ. Γιωργος Γκλαβακης , οπως και τα παιδια του Δ.Σ του Εμπορικου Συλλογου αποτελουν κοσμημα για την κοινωνια μας. Επαληθεθουν πληρως το ρητο του Ζηνωνα : Δει, τας πολεις κοσμειν, ουκ αναθυμασιν αλλα τες των οικοντων αρετες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News