Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Βέροια: Ο δικηγόρος της μητέρας που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, λέει ότι αφαιρέθηκε κοιτώντας το κινητό της


Ο δικηγόρος της 29χρονης από τη Βέροια που πέταξε το μωρό της στον Αλιάκμονα, λέει ότι η γυναίκα δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της και απλά αφαιρέθηκε κοιτώντας το κινητό της και εκεί έγινε το κακό.

Ο Αντώνης Μπιδέρης τόνισε μιλώντας στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ ότι η 29χρονη γυναίκα από τη Βέροια έβλεπε το κινητό της και αφαιρέθηκε και εκείνη τη στιγμή το μόλις 11 μηνών βρέφος της έπεσε στα νερά του Αλιάκμονα, όπου και έχασε τελικά τη ζωή του.

Ο δικηγόρος της γυναίκας από τη Βέροια, επισήμανε ότι η 29χρονη είχε πει αυθόρμητα από την πρώτη στιγμή, πριν καν επικοινωνήσει μαζί του, ότι δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

«Η κατηγορούμενη ακόμη πριν έρθει σε επαφή με το συνήγορό της, έχει δώσει την αυθόρμητη κατάθεση της. Ό,τι είπε τότε, αυτό συνεχίζει να υποστηρίζει μέχρι και αυτή την ώρα και είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι το κεφάλαιο της ανάκρισης δεν έχει ακόμη κλείσει. Αυτό που ισχυρίζεται αυτή η γυναίκα είναι ότι δεν είχε ποτέ ανθρωποκτόνο πρόθεση», τόνισε ο Αντώνης Μπιδέρης.

Ο δικηγόρος της γυναίκας από τη Βέροια πρόσθεσε ότι η γυναίκα, που έκανε βόλτα με το παιδί στον Αλιάκμονα, αφαιρέθηκε όταν αποφάσισε να δει το κινητό της.

«Αυτό που είπε και είναι γνωστό ήδη σε εσάς, είναι ότι αφού έκανε μια βόλτα με το παιδί της σε εκείνο το μέρος που περιγράφεται στο φράγμα, το οποίο είναι ένας χώρος συνήθους ψυχαγωγίας των πολιτών της Βέροιας, κάποια στιγμή έπιασε το κινητό της στο χέρι, αφαιρέθηκε για χρόνο που δεν μπορεί να προσδιορίσει με ακρίβεια, πάντως όχι για λεπτά, μιλάμε για δευτερόλεπτα και η επόμενη εικόνα που είχε ήταν το μωρό μέσα στα νερά του Αλιάκμονα».

«Ήταν σε σοκ γι’ αυτό έδειχνε ψύχραιμη»

Ο δικηγόρος της 29χρονης από τη Βέροια ρωτήθηκε και για το πως η γυναίκα έδειχνε ατάραχη μετά το συμβάν σε βίντεο που κυκλοφόρησαν και είπε ότι η ψυχραιμία της οφείλεται στο σοκ που είχε υποστεί. «Η κατάσταση της μη ταραχής είναι γνωστή στην επιστήμη και σε ανθρώπους που βρίσκονται σε σοκ. Είναι το γνωστό φριζάρισμα, το πάγωμα».

Ο Αντώνης Μπιδέρης ξεκαθάρισε επίσης ότι έχει διαταχθεί κατεπείγουσα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τον ανακριτή του Πρωτοδικείου της Βέροιας.

«Την περιμένουμε όλοι για να δούμε και να προσδιοριστούν αν υπάρχει ψυχιατρική νόσος ή διαταραχή και αν αυτή δικαιολογεί τις πράξεις της συγκεκριμένης γυναίκας», ανέφερε ο συνήγορος της γυναίκας.

1 σχόλιο:

  1. ναι βάβαια την εκανε κονέ ο Σήφης και χάζεψε το κορίτσι απ την ομορφιά του μοσχαριού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News