Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Άγρια κόντρα Κουμουτσάκου-Τζανακόπουλου: «Είσαι τραμπούκος» - «Είσαι αλήτης, θα σου κάνω μήνυση» (ΒΙΝΤΕΟ)


Άγρια κόντρα ξέσπασε χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό «αέρα» του Kontra Chanel ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Κουμουτσάκο και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν σε πάνελ με τη συζήτηση να επικεντρώνεται στις επισυνδέσεις και την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου προς τους πολιτικούς αρχηγούς.

Οι τόνοι της συζήτησης ανέβηκαν όταν ο Γιώργος Κουμουτσάκος παρέθετε τα επιχειρήματά του, ο Δημήτρης Τζανακόπουλος του είπε ότι το ζήτημα έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά στο πολιτικό σύστημα, και πως έχουν βάλει βόμβα στα θεμέλια της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της χώρας.

«Άγρια» κόντρα Κουμουτσάκου-Τζανακόπουλου on air

«Αν με διακόψετε ξανά δεν πρόκειται να γίνει συζήτηση», είπε ο κ. Κουμουτσάκος και ζήτησε από τον κ.Τζανακόπουλο να σταματήσει τους τραμπουκισμούς. «Έχετε μάθει με στρατιωτικούς όρους να συνομιλείτε», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Τζανακόπουλου, με τον Γιώργο Κουμουτσάκο να του απαντά να κόψει αυτήν την προβοκατόρικη συμπεριφορά που έχει υιοθετήσει στα κανάλια αυτές τις μέρες, αποκαλώντας τον «τραμπούκο».

«Κύριε Κουμουτσάκο θα μου κάνετε παρατήρηση», ήταν η επόμενη απάντηση, συμπληρώνοντας «είστε δεκανέας τι είστε. Νομίζω ότι τα έχετε παρεξηγήσει λίγο τα πράγματα, να δέχεστε κριτική για τα αίσχη σας».

«Δεν ντρέπεστε λίγο για τις μαύρες σακούλες και τα μαύρα λεφτά που διακινούσατε;», είπε ο κ. Κουμουτσάκος στον κ. Τζανακόπουλο.

«Καλά δεν ντρέπεσαι λίγο που θα μου πείτε ότι τα έπαιρνα, αλήτη να ανακαλέσεις», απάντησε σε έντονο ύφος ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συμπλήρωσε ότι δεν το έλεγε εκ του προσωπικού, με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, να του ζητά να ανακαλέσει και ότι αύριο θα προχωρήσει σε μηνύσεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News