Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Οδηγός στο Καϊμακτσαλάν «έπεσε πάνω» σε αρκούδα - «Σοκαρίστηκα με το μέγεθός της, ήταν τεράστια»


Μια απρόσμενη συνάντηση είχε οδηγός από τον Άγιο Αθανάσιο στην Πέλλα ενώ κατευθυνόταν με το όχημα του προς το Καϊμακτσαλάν, όταν ξαφνικά είδε μπροστά του μια μαύρη αρκούδα.

Όπως είπε ο ίδιος στο Mega οι κάτοικοι των γύρω περιοχών έχουν συχνές τέτοιες συναντήσεις, καθώς βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το βουνό.

«Δεν τρόμαξα, απλά σοκαρίστηκα με το μέγεθός της. Ήταν τεράστια» περιγράφει ο οδηγός, ο οποίος παρά την αρχική του έκπληξη, παρέμεινε ψύχραιμος και μέσα στο όχημά του. Ωστόσο, τράβηξε φωτογραφίες από αυτή την… ιδιαίτερη συνάντηση.

Η αρκούδα τον κοίταξε και ύστερα συνέχισε τον δρόμο της.

«Στην περιοχή έχει αγριογούρουνα, αρκούδες, άγρια ζώα… Εάν δεν τα πειράξεις, εάν δεν νιώσουν απειλή, δεν σε πειράζουν» επισημαίνει ο οδηγός του αυτοκινήτου που συνάντησε την αρκούδα.

3 σχόλια:

  1. Η βλακεία πάει σύννεφο πλέον με τα fake news ...ούτε το ότι οι αρκούδες κοιμούνται το χειμώνα δεν γνωρίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλοι ξέρουμε ότι όταν έχει χειμώνα κοιμούνται αλλά τώρα ο καιρός είναι σαν άνοιξη πού είναι τό περίεργο ,σε 1 βδομάδα ούτε δεν μπαίνει σέ χειμερινή νάρκη...... γι'αυτό μήν βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοιμούνται όταν έχει κρύο !!! Ακόμα κρύο δεν νιώσαμε . Χάσανε την σειρά τους και αυτές οι καημένες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News