Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023

Π.Ε. Πέλλας: Περισσότερες Επιτροπές για τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης


Αυξάνονται, από τη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, οι Επιτροπές Δοκιμασίας Προσόντων και Συμπεριφοράς (δηλ. της πρακτικής εξέτασης), ικανοποιώντας έτσι σχετικό αίτημα των εκπαιδευτών και διευκολύνοντας την εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας. Γνωρίζοντας την ανάγκη για περισσότερες πρακτικές εξετάσεις, προχωρά, από σήμερα 20-01-2023 και μέχρι τις 31-01-2023, σε πειραματικό σχεδιασμό - προγραμματισμό, ο οποίος συνίσταται σε μία Επιτροπή για την κατηγορία δικύκλων και δύο Επιτροπές για εξετάσεις επιβατικών. Οι σχολές των Γιαννιτσών θα πρέπει να γνωρίζουν ότι οι κρατήσεις θέσεων είναι άμεσα διαθέσιμες.

Η Διεύθυνση Μεταφορών ενημερώνει, ότι τυχόν κενά που θα προκύψουν από τον ανωτέρω προγραμματισμό των Σχολών της Έδεσσας, θα αναρτώνται κάθε επόμενη ημέρα, στην πλατφόρμα των Γιαννιτσών και θα είναι άμεσα διαθέσιμες για κράτηση.

1 σχόλιο:

  1. Μα τη διεύθυνση μεταφορών την έχετε απογειώσει.Αεροπλάνο την κάνατε.Πρέπει να τη μετονομάσετε σε διεύθυνση αεροπορικών μεταφορών και διαστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News