Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Επισκέψεις της Νίκης Ποζίδου στα Νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών


Δείτε την ανάρτηση της πολιτεύτριας της ΝΔ Νίκης Ποζίδου:

Σήμερα Τετάρτη εκμεταλλεύτηκα το ρεπό μου από τη δουλειά μου και επισκέφτηκα τα δυο νοσοκομεία του Νόμου μας, της Έδεσσας και των Γιαννιτσών.

Ως επαγγελματίας υγείας και ως πολιτεύτριας της ΝΔ, ήταν για μένα αρκετά σημαντική η σημερινή ημέρα.

Είχα την ευκαιρία να συναντήσω και να ανταλλάξω απόψεις με γιατρούς, νοσηλευτές διοικητικό προσωπικό αλλά και ασθενείς, καθώς και τις διοικήσεις των νοσοκομείων.

Άκουσα αιτήματα αλλά διαπίστωσα ότι και οι δυο μονάδες είναι σε ικανοποιητική κατάσταση να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα συνανθρώπου μας, ειδικά σε μια περίοδο που οι ιώσεις είναι στο φόρτε τους. Ακόμα διαπίστωσα ότι καμμία μονάδα δεν έχει ουσιαστικά πρόβλημα με φάρμακα.

Τελειώνοντας αυτές μου τις συναντήσεις δεν σας κρύβω ότι ένιωσα περήφανη γιατί έχω συναδέλφους που κάθε μέρα δίνουν τη ψυχή τους και στηρίζουν το Δημόσιο σύστημα υγείας της χώρας μας.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!











 

2 σχόλια:

  1. Πολύ γρήγορα ξεχάσατε αυτά που συνέβησαν το Νοέμβριο του 20 στο χώρο που φωτογραφίζεστε με χαμόγελα.. Στο συγκεκριμένο Νοσοκομείο έφυγαν άδικα ένα σωρό άνθρωποι εξαιτίας της έλλειψης έμπειρων γιατρών Ο κόσμος της Αλμωπίας δεν ξεχνα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News