Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Νοσοκομείο Γιαννιτσών: Απάντηση σε δημοσίευμα σχετικά με την αναστολή λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος


Διαψεύδουμε κατηγορηματικά την σχετική δήλωση που διοχετεύθηκε σε διάφορα ΜΜΕ αναφορικά με την δήθεν αναστολή λειτουργίας του Ογκολογικού Τμήματος της Ν.Μ. Γιαννιτσών.

Μας δημιουργείται πραγματική απορία για τα κίνητρα τέτοιων ενυπόγραφων δημοσιευμάτων που μόνο στόχο έχουν την συκοφάντηση του θεραπευτικού έργου που παρέχεται προς τους Ογκολογικούς ασθενείς.

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι η παροχή Υπηρεσιών Υγείας προς τους ασθενείς που χρήζουν Ογκολογικής θεραπείας δεν διακόπηκε ποτέ καθώς ακόμα και την ημέρα του δημοσιεύματος η υπεύθυνη Ιατρός Ογκολόγος κ. Ράνια Ρωμανίδου βρίσκονταν στην Υπηρεσία της, όπως επίσης δεν δημιουργήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα στην προμήθεια Ογκολογικών φαρμάκων προς το Νοσοκομείο.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι και κατά την διάρκεια της πανδημικής κρίσης οι Ογκολογικοί ασθενείς ουδέποτε αντιμετώπισαν πρόβλημα στην λήψη της θεραπεία τους.

Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ του Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ - Ν.Μ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΟΓΓΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Η λειτουργία του ογκολογικου τμήματος του νοσοκομείου καθως κ των αλλων τμημάτων..συνεχίζετε χάρη στην αυταπάρνηση κ υπευθυνότητα των εναπομειναντων ιατρών..!!
    Κ όχι των ενεργειών του κυρίου...αυτού.
    που κάθε άλλο για τν σωστή λειτουργία φροντίζει..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News