Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Σοκάρει η ανάρτηση του Προέδρου της Φιλοζωικής Αριδαίας - «Αισθανόμουν τα δοντια του, είχε κοπεί η αναπνοή μου»


Διαβάστε τη συγκλονιστική ανάρτηση του Συλλόγου Φίλων Ζώων Αριδαίας "Η Ελπίδα":

7 σχόλια:

  1. Αν δεν αρχίσουν ο έλεγχος απο την αστυνομία στα δεσποζόμενα σκυλιά ωστε να αναγκαστούν οι ιδιοκτήτες να βάζουν τσιπάκι και να στειρώνουν τα σκυλιά τους θα δούμε πολλά επιθετικά σκυλιά να κυκλοφορούν στην Αριδαία και τωρα ήταν ο πρόεδρος της φιλοζωικής στο μέλλον θα δαγκωσουν κάποιον από εμάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνε ζήτα τώρα από το σκύλο 30.000 ευρώ. Η συγκεκριμένη ράτσα έχει γονιδιακή προδιάθεση σε τέτοια συμπεριφορά και όλοι εσείς που λέτε ότι δεν φταίει το σκυλί για κουνήστε λίγο το κεφάλι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο δήμος να μην προμηθεύει τροφές τάχα για φιλοζοους όταν μάλιστα τα σκυλιά περιφέρονται στους δρόμους και γίνονται επικίνδυνα.

      Διαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΘΑΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλοι υποφέρουμε από τα αδέσποτα το πρωί αν είναι δυνατόν μπροστά στην εκκλησία όρμους το ένα στο άλλο με τόσο άγριο τρόπο που μέχρι να φτάσω στο μαγαζί μου ειλικρινά η ψυχή μου πήγε στον Θεό που μέσα στην πόλη έλεος κυκλοφορούν μόνα και παιδιά και ηλικιωμένοι αυτά δε γίνονται αλλού μόνο στην πόλη μας οι αρχές αφαντες όπως σε όλα τα θέματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εγω πραγματικα φοβαμαι πολυ που κυκλοφορω μονο με τα ποδια το πρωι που φευγω για τη δουλεια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News