Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2023

Εκλογές από τον Απρίλιο και μετά - Τι αποφασίστηκε στη σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη


Τα νομοσχέδια που είναι υπό επεξεργασία, αλλά και ο απολογισμός του κυβερνητικού έργου όπως και το πρόγραμμα περιοδειών για το επόμενο διάστημα συζητήθηκαν μεταξύ άλλων στην ευρεία σύσκεψη που έγινε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό, όπως γίνεται άλλωστε στην αρχή κάθε χρονιάς, συζητήθηκε ο προγραμματισμός του επόμενου διαστήματος. Και ενόψει και των εκλογών – όποτε αυτές αποφασιστούν – στο τραπέζι έπεσαν και τα κομματικά θέματα. Όπως τόνιζαν κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός είναι συνεπής στη δέσμευσή του για εκλογές στο τέλος της 4ετίας. Θα προσδιορίσει ο ίδιος ποια είναι η κατάλληλη ημερομηνία από τον Απρίλιο και μετά.

Πιο αναλυτικά συζητήθηκαν:

- Ο προγραμματισμός του νομοθετικού έργου και τα νομοσχέδια που επεξεργάζονται τα υπουργεία

- Ο απολογισμός και η προβολή του κυβερνητικού έργου ανά τομέα ώστε όλο αυτό το έργο που έχει παραχθεί να μη χαθεί στην αντιπαράθεση της προεκλογικής περιόδου

- Βασικές αρχές του προγράμματος για την επόμενη 4ετία με έμφαση στην αύξηση των μισθών, όπως περιέγραφε στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο Πρωθυπουργός

- Η προβολή των περιφερειακών αναπτυξιακών προγραμμάτων, με τα έργα που έχουν γίνει κι αυτά που έχουν σχεδιαστεί

- Η κατάρτιση προγράμματος περιοδειών του Πρωθυπουργού, των υπουργών και των κομματικών στελεχών

4 σχόλια:

  1. ετοιμάζει την ηρωική του έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα...χα...χα...ερχετε π...τσα μεγάλη π..τσα ετοιμαστήτε αναρχοάπλυτοι

      Διαγραφή
  2. δωσε λεφτα στους αγροτες γιατι ψηφους δν εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπότε de minimis τον μαρτιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News