Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ανοχύρωτη πόλη η Αριδαία: Σε απόγνωση οι επαγγελματίες της πόλης - Καταστροφές από τη νεροποντή (ΦΩΤΟ)


Ξεχειλίζει η οργή των κατοίκων της Αριδαίας και ιδιαίτερα των επαγγελματιών της πόλης, οι οποίοι βλέπουν τις περιουσίες τους εκτεθειμένες απέναντι από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την περιοχή μας.

Η ισχυρή νεροποντή ανέδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα, το οποίο δεν είναι άλλο από τα βουλωμένα φρεάτια. Ένα ζήτημα που έχουμε αναδείξει πάρα πολλές φορές, χωρίς ωστόσο να γίνει κάποια αξιοσημείωτη παρέμβαση που θα μπορούσε να αποτρέψει έστω και σε κάποιο βαθμό την καταστροφή.

Η Πυροσβεστική με τη συνδρομή της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή βρίσκονται επί ποδός και σε συνεργασία με μηχανήματα του Δήμου προσπαθούν να παρεμβαίνουν όπου χρειάζεται.

Ωστόσο, οι επαγγελματίες της πόλης είναι σε απόγνωση. Προσπαθούν να περισώσουν τις περιουσίες τους, οι οποίες έχουν πλημμυρίσει, ενώ κάποιοι από αυτούς προσπαθούν να τις οχυρώσουν με όποιο τρόπο μπορούν, όπως βλέπετε στις φωτογραφίες.













 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News