Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

9 Απριλίου και 14 Μαΐου οι επικρατέστερες ημερομηνίες εκλογών - Πότε αναμένεται το διάγγελμα Μητσοτάκη


Η 9η Απριλίου 2023 φαίνεται να είναι η επικρατέστερη ημερομηνία για τις εκλογές στην Ελλάδα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Χριστίνας Κοραή στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου.

Οι πρώτες κάλπες, λοιπόν, αναμένεται να στηθούν την Κυριακή των Βαΐων, ενώ ο δεύτερος γύρος είναι πιθανό να διεξαχθεί στις 14 Μαΐου, όταν και θα γίνουν οι εκλογές στην Τουρκία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να κάνει διάγγελμα στις 12 ή στις 14 Μαρτίου, όταν και θα ανακοινώσει και επίσημα την ημερομηνία.

3 σχόλια:

  1. Πάρε ένα κουβά και πάνε μάζεψε κάνα νερό και άσε τις εκλογές μην ανησυχείς τα πρόβατα πάλι θα ψηφίσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και φυσικα θα τον ψηφισει ο λαος, στον καλαθο οι καταστροφεις συριζαιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε με ένα κουβά και μάζεψε τα νερά ετημογγενη η άριδαια σπάσαμε τα νερά και άσε τα πολλά λόγια

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News