Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2023

Εγκεφαλικά νεκρός ο 6χρονος από τα Γρεβενά που υπέστη ανακοπή καρδιάς - Δρομολογείται η δωρεά των οργάνων του


Δυσάρεστα είναι τα νέα από τη μάχη που έδωσε ο 6χρονος από τα Γρεβενά, που υπέστη ανακοπή καρδιάς και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι εγκεφαλικά νεκρός.

Όπως αναφέρει το tempo24.News, οι γονείς του, μέσα στον ανείπωτο πόνο τους, πήραν την απόφαση να προχωρήσουν σε δωρεά οργάνων.

Ο μικρός Θωμάς, έπαθε ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και άμεσα το ΕΚΑΒ στα Γρεβενά ανέλαβε το περιστατικό.

Έγινε διασωλήνωση και αναζητήθηκε κρεβάτι στη Θεσσαλονίκη, όμως δεν υπήρχε ελεύθερο και έτσι αποφασίστηκε η διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ρίου.

Οι γιατροί στη ΜΕΘ Παίδων προχώρησαν σε μια διαδικασία «ψύξης» του εγκεφάλου, ώστε να τον προφυλάξουν από πιθανές βλάβες λόγω της καταστολής ξεκινώντας θεραπευτική αγωγή.

Έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε καθώς η κατάσταση του ήταν σοβαρότατη τα τελευταία 24ωρα.

1 σχόλιο:

  1. Ο Θεός να βάλει το χέρι του να βοηθήσει το παιδι και τους γονείς του

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News