Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Έδεσσα: Αναζητά απαντήσεις για το θάνατο του αδερφού του 14 μήνες αφού βρέθηκε νεκρός σε φρεάτιο στους καταρράκτες


Ο 42χρονος Δημήτρης Αποστολίδης είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε φρεάτιο στους καταρράκτες της Έδεσσας πριν από 14 μήνες. Ο αδερφός του 42χρονου, μέχρι και σήμερα, ζητά να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του αδερφού του.

Ο ίδιος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και έκανε έκκληση να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου καθώς όπως λέει όταν βρέθηκε νεκρός ο αδερφός του στους καταρράκτες, δεν βρέθηκε ποτέ το κινητό του.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό πώς βρέθηκε εκεί ο 42χρονος.

«Ζητάω και πάλι να προχωρήσουμε στην άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του αδερφού μου, από τις αρχές Σεπτεμβρίου μέχρι και 25 Οκτωβρίου, τη μέρα που νομίζω ότι έκλεισε το τηλέφωνο γιατί το τηλέφωνο δεν βρέθηκε πάνω του. Δεν είναι κάτι περίεργο ή παράλογο. Νομίζω ότι είναι ότι πιο απλό υπάρχει. Τη Δευτέρα το βράδυ είχε προηγηθεί μια φασαρία, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Έχουν υπάρξει μάρτυρες οι οποίοι έχουν πει για το λευκό Audi και τα οποία δεν έχει διερευνήσει η Αστυνομία όπως έπρεπε, ούτε η εισαγγελία. Αυτό που ζητάμε είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για να ησυχάσει η ψυχή η δικιά μου, του αδερφού μου και της μητέρας μου που ζούμε ένα δράμα όλον αυτόν τον καιρό» ανέφερε ο αδερφός του στην κάμερα της εκπομπής του Star Channel.

«Τελευταία στιγμή επικοινώνησε η μητέρα μου μαζί του. Όποιος και αν το πήρε από εκεί και έπειτα τηλέφωνο, θεωρώ πως είναι υπαίτιος. Πρέπει να δοθεί η άρση απορρήτου και για ένα μήνα νωρίτερα για να μπορέσουμε να δούμε ποιο ήταν αυτό το Audi που τον έπαιρνε τηλέφωνο κάτω από το σπίτι του. Η κυρία εισαγγελέας ισχυρίστηκε ότι δεν επαρκούν τα στοιχεία για την άρση ενώ το κινητό δεν βρέθηκε πάνω του όταν βρέθηκε το πτώμα, ενώ βρέθηκαν τα κλειδιά, πράγμα πολύ παράξενο. Σε καμία κάμερα δεν πιάστηκε ο αδερφός μου να φαίνεται να πλησιάζει την περιοχή των καταρρακτών. Πρέπει να τιμήσουμε τη μνήμη του και να βρούμε την αλήθεια και οι άνθρωποι που τον δολοφόνησαν να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη. Και αυτοί που δεν έκαναν το καθήκον τους, και αυτοί να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη» τόνισε ο αδερφός του αδικοχαμένου 42χρονου Δημήτρη Αποστολίδη.

1 σχόλιο:

  1. οι αστυνομια κ οι αρμόδιοι πρεπει ν ψαχουν καλα σε αυτα τ θεματα οχι ν τα αφηνουν ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News