Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023

Χάος στην Αθηνών - Λαμίας: Καραμπόλα 13 οχημάτων στην ομίχλη στο ρεύμα προς Αθήνα


Καραμπόλα 13 οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο 53ο χλμ στο ύψος του Αυλώνα, στο ρεύμα προς Αθήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν μόνο υλικές ζημιές και μικροτραυματισμοί.

Στο σημείο επικρατεί ομίχλη που δυσχεραίνει την κίνηση των αυτοκινήτων. Μεταξύ των οχημάτων που συγκρούστηκαν είναι και δύο βαρέα (μία νταλίκα και μία μπουλντόζα).

Λόγω του ατυχήματος η Τροχαία έχει προχωρήσει σε διακοπή κυκλοφορίας προκειμένου να απομακρυνθούν τα οχήματα από το οδόστρωμα. Αυτή την ώρα γίνεται εκτροπή από τα Οινόφυτα.

Ενδεικτικό της κακής ορατότητας που υπάρχει στο συγκεκριμένο σημείο είναι ότι λίγο νωρίτερα σημειώθηκε ακόμα μία καραμπόλα, έξι αυτοκινήτων στο 53χλμ της Εθνικής-Λαμίας, αλλά στο ρεύμα προς Λαμία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News