Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022

Δεσμεύεται η περιουσία της Εύας Καϊλή, του συζύγου της και συγγενών της στην Ελλάδα - Και εταιρεία real estate στο Κολωνάκι


Την δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Εύας Καϊλή μελών της οικογενείας της και του συζύγου της διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, επίτιμος αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης.

Ο κ. Βουρλιώτης, σύμφωνα με πληροφορίες, κινήθηκε άμεσα μετά τις εξελίξεις στο Βέλγιο σε σχέση με την Εύα Καϊλή, προκειμένου να διασφαλιστούν περιουσιακά στοιχεία, που μπορεί να προέρχονται από μη νόμιμες δραστηριότητες και να βρίσκονται στην Ελλάδα (ακίνητα, λογαριασμοί, εταιρείες και λοιπά).

Η δέσμευση ήδη κοινοποιήθηκε στα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα, αλλά και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες (κτηματολογικά γραφεία) και αφορά τόσο την ευρωβουλευτή που κρατείται, όσο και τα άμεσα συγγενικά της πρόσωπα (γονείς, αδέλφια).

Στο πλαίσιο της δέσμευσης που διέταξε ο επικεφαλής της Αρχής για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος, «παγώνουν» και οι τραπεζικοί λογαριασμοί μίας real estate εταιρείας με έδρα την οδό Σκουφά στο Κολωνάκι, η οποία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φέρεται να έχει ιδρυθεί προσφάτως από την ευρωβουλευτή και τον σύζυγό της.

Παράλληλα, διατάχθηκε και το «πάγωμα» κάθε μεταβίβασης και αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς ακινήτων που τυχόν ανήκουν στην Εύα Καϊλή.

2 σχόλια:

  1. απληστα ζωα, κοριτσια απο πασοκοσπιτο, ετσι γαλουγηθηκαν με τετοιες αξιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νικολακη η τεχνογνωσια του πασοκ εν δρασυ κ εσυ μιλας για Δουρειους Ιππους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News