Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Τάσεις MRB: Μικραίνει η διαφορά ΝΔ με ΣΥΡΙΖΑ - Στο 5,4% η διαφορά


Όλο και περισσότερο φαίνεται ότι μικραίνει η ψαλίδα ανάμεσα σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τις τάσεις της ΜRΒ που παρουσίασε το OPEN την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με την MRB με τις εκλογές να πλησιάζουν η ΝΔ λαμβάνει το 28,5% στην πρόθεση ψήφου, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το 23,1%. Τον περασμένο Ιούνιο η διαφορά ανάμεσα σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στην τότε 6μηνιαία μέτρηση βρισκόταν στις 7,2 ποσοστιαίες μονάδες.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται το ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ με 11,3%, το ΚΚΕ λαμβάνει το 5,1%, η Ελληνική Λύση το 4,5%, ενώ το ΜέΡΑ25 φαίνεται αν μένει οριακά εκτός Βουλής με 2,9%. Το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη φαίνεται να πλησιάζει επικίνδυνα στο 3%.

6 σχόλια:

  1. 2,5 % είναι η διαφορά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και διαρκώς ανεβαίνει. Ο Μητσοτάκης ας χαίρετε τη Σπυράκη, την Καϊλή, τον Ντογιάκο και τους κρυφοκοριούς. Και εσύ αγρότη, μικρομεσαίε, συνταξιούχε και εργάτη μην ξεχάσεις να τον ξαναψησίσεις τον Κούλη. Καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΔΕΚΑ ΧΕΡΙΑ ΠΟΤΕ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. αγαπητε 12.00 κοιτα να χασειςμε διαφορα γυρω στο 5% για να μη διαλυθητε και ασε τα απατηλα ονειρα.

      Διαγραφή
  2. δεν υπαρχει Συριζα κυριοι, η διαφορα θα ειναι μεγαλη και η ΝΔ θα κανει αυτοδυναμη κυβερνηση, γελανε με τον Συριζα στην ευρωπη και ειδικα με τον ακατανομαστο που θα σκισει ολα τα καλσον μ ενα νομο ο μαλ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η συνργαζομενη με τον συριζα MRB δινει 5,4 ο συριζα το εχασε το τραινο, οσο για σενα 12.00 τσιμπησου να ξυπνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News