Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Τι έγινε τελικά και εξοργίστηκε η Φωτεινή Πιπιλή στη Βουλή - «Ο Τσίπρας της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη»


Έξαλλη έγινε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Πιπιλή, στη διάρκεια της χθεσινής συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο για την ΕΥΠ. Ήταν μια απρεπής χειρονομία που προκάλεσε την έντονη αντίδρασή της, με την κ. Πιπιλή να σηκώνεται και να διαμαρτύρεται, φτάνοντας μέχρι τα έδρανα των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η χθεσινή απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ προς τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρία Φωτεινή Πιπιλή θυμίζει εποχές Χρυσής Αυγής και πρέπει να καταδικαστεί από όλο τον πολιτικό κόσμο. Ειδικότερα ο κ. Τσίπρας που κατηγόρησε την κυρία Πιπιλή από το βήμα της Βουλής, της οφείλει μια προσωπική συγγνώμη», τονίζει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης για την απρεπέστατη χειρονομία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ εις βάρος της βουλευτού της ΝΔ Φ. Πιπιλή.

Σημειώνεται πως το κλίμα ήταν ηλεκτρισμένο χθες στη Βουλή με αντεγκλήσεις και έντονες αντιδράσεις από τους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκτός από την παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, χρειάστηκε και η παρέμβαση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου για να την απομακρύνει από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και να την οδηγήσει πίσω στο έδρανό της.

Το περιστατικό σχολίασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας: «Πολλές φορές έχουν γίνει συνεδριάσεις με ένταση, είναι μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας. Θέλω να πιστεύω ότι το περιστατικό που προκάλεσε μία συμπαθής σε μένα συνάδελφος που σηκώθηκε και κατευθύνθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης δεν θα επαναληφθεί».

2 σχόλια:

  1. Ξέρετε κάτι εθνοπατέρες. Το μόνο που δε σκέφτεστε αυτήν την εποχή είναι ο ελληνικός λαός στο όνομα του οποίου πορεύεστε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News