Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Bild: Η Εύα Καϊλή θα δώσει «το μήλο της διαφθοράς» στον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζόρτζι


Η γερμανική εφημερίδα Bild αναφέρεται εκ νέου στην υπόθεση διαφθοράς από το Κατάρ που συνταράσσει το Ευρωκοινοβούλιο και αναφέρει πως η Εύα Καϊλή πρόκειται να κατηγορήσει τον σύζυγό της Φραντσέσκο Τζιόρτζι για τα χρήματα που βρέθηκαν σπίτι τους.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση bild.de, στο σπίτι της πρώην προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου βρέθηκε το ποσό των 160.000 ευρώ, ενώ σε βαλίτσα που κρατούσε ο πατέρας της εντοπίστηκαν 600.000 ευρώ.

Έτσι, η γερμανική εφημερίδα επικοινώνησε με νομικούς εμπειρογνώμονες που ανέφεραν ότι η Καϊλή θα κατηγορήσει τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού τους.

Χαρακτηριστικά, ο Έλληνας δικηγόρος Ηλίας Σιδέρης ανέφερε ότι «η Εύα θα δώσει το μήλο τον Αδάμ». «Πολλές χώρες δείχνουν επιείκεια όταν “καρφώνεται” τους συνεργούς σας. Το ξέρει και η Εύα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Παράλληλα, παρέθεσε τη δήλωση του ενός εκ των τριών δικηγόρων της Μιχάλη Δημητρακόπουλου, ο οποίος είπε ότι εκείνη «διατηρεί την αθωότητά της» και πως δεν δέχτηκε δωροδοκία, παρόλου που δεν αρνήθηκε τις πλαστικές σακούλες γεμάτες χρήματα που βρέθηκαν σπίτι της.

Σημειώνεται, ότι σε προηγούμενο δημοσίευμα συνέκρινε την Εύα Καϊλή, με τη βιβλική γυναίκα που δημιούργησε ο Θεός και σημείωσε ότι η πρώην πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου εκπροσωπεί τον πειρασμό στην ιστορία της δημιουργίας του κόσμου και πως δάγκωσε το μήλο της διαφθοράς.

1 σχόλιο:

  1. ΄Ρε Φραντζέσκο. Μέχρι τώρα ξέραμε ότι η Εύα, όνομα και πράμα, εξαπάτησε τον Αδάμ, Τώρα φαίνεται να την εξαπάτησες εσύ.
    Τέλος πάντων Όλα εξελίσσονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News