Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Υπάρχει ισχυρή ενέργεια για να κυνηγήσεις τις φιλοδοξίες σου ή περισσότερους κοσμικούς στόχους σήμερα και τις επόμενες μέρες. Ενώ μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη με τη μικροδιαχείριση, ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να εστιάσεις με εμμονή σε στοιχεία που δεν αποτελούν απόλυτη προτεραιότητα. Ίσως είναι εύκολο να παρασυρθείς από συγκεκριμένες λεπτομέρειες που σε απομακρύνουν από τη δουλειά που θα έπρεπε να κάνεις.

Ταύρος

Είναι γενικά μια εξαιρετική στιγμή για να μάθεις νέα πράγματα και να μοιραστείς τις ιδέες σου. Μπορεί να αισθάνεσαι ιδιαίτερα παθιασμένη με κάτι ή κάποιον σήμερα, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγεις να κρατάς τόσο εμμονικά μια ιδέα ή πεποίθηση. Επίσης απόφυγε την προσήλωση σε ένα θέμα εάν δεν είναι πλέον εποικοδομητικό να το κάνεις. Η Σελήνη ξοδεύει όλη τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και το να φτιάξεις ή να σχεδιάσεις κάτι, έχει μια γοητεία. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί αρκετά και προσπαθείς να κάνεις διορθώσεις.

Δίδυμοι

Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να συνειδητοποιήσεις τις συναισθηματικές σου ανάγκες. Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για την εύρεση κατάλληλων διαύλων για υπερβολικά συναισθήματα. Υπάρχει επίσης υπέροχη ενέργεια μαζί σου για να αφιερώσεις την προσοχή σου σε ένα έργο. Είναι φυσικό να μηδενίζεις τους προβληματικούς τομείς έτσι ώστε να σημειώσεις πρόοδο με τις δραστηριότητες, τις επιδιώξεις σου και ακόμη και τις στενές σχέσεις σου. Με λίγα λόγια προετοιμάζεσαι να αφήσεις μια προβληματική χρονιά πίσω σου και να ξεκινήσεις μια νέα με νέες προοπτικές.

Καρκίνος

Με τη Σελήνη για μια ακόμη φορά στον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής όλη τη μέρα η επιπλέον ανάπαυση ή ο χρόνος για σκέψη, μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμος και θεραπευτικός. Ακόμα κι έτσι μπορεί να υπάρξει κάποια ένταση στις στενές σου σχέσεις. Κάποιος μπορεί να σε πιέσει για μια απάντηση ή μπορεί να είσαι λίγο μονόπλευρη όταν πρόκειται για μια συνεργασία. Ο στοχασμός δημιουργεί νέα γνώση για τα συναισθήματα και το παρελθόν. Στόχος είναι να αποφύγεις το άγχος έτσι ώστε να κάνεις τα σωστά βήματα.

Λέων

Η σημερινή μέρα φέρνει ευεξία και θετική ενέργεια σε επαγγελματικές προσπάθειες, αν και μπορεί να παρασυρθείς τόσο πολύ με μια ιδέα που να χάσεις πολύ χρόνο από αυτήν. Είσαι επίσης αρκετά φιλόδοξη και έχεις ισχυρό κίνητρο για να οργανώσεις καλύτερα τις καθημερινές σου υποθέσεις και τα προγράμματα σου. Ωστόσο η Σελήνη περνάει άλλη μια μέρα στον κοινωνικό σου τομέα και η προσοχή σου είναι αρκετά ισορροπημένη μεταξύ των δικών σου σχεδίων και των σχέσεων σου, κάτι που σε ωφελεί.

Παρθένος

Εάν ασχολείσαι με ένα δημιουργικό έργο που σε ενδιαφέρει ιδιαίτερα μπορεί να το προσεγγίσεις δυναμικά αυτές τις μέρες. Οι ενέργειες σήμερα είναι καλές για κάποιες ευγενικές φιλοδοξίες και μπορεί να είναι ικανοποιητικό να καταβάλλεις προσπάθεια για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Μπορεί επίσης να θέλεις να κάνεις την καθημερινότητά σου περισσότερο λειτουργική. Αισθάνεσαι άνετα με τις ευθύνες σου και είσαι εξαιρετικά παραγωγική. Τα κίνητρα στη συναισθηματική σου ζωή για βελτίωση είναι έντονα.

Ζυγός

Η δουλειά μέσα από ή γύρω από το σπίτι μπορεί να είναι παραγωγική αν και μπορεί να υπάρχει μια τάση να επικεντρώνεσαι σε συγκεκριμένα προβλήματα που μπορεί να σου καταναλώσουν περισσότερο χρόνο. Τα πράγματα στα επαγγελματικά φαίνεται να κυλούν ομαλά και οι παρεμβολές είναι ελάχιστες, καθιστώντας ευκολότερη τη λήψη αποτελεσματικών αποφάσεων. Έχεις επίγνωση των αναγκών σου στα αισθηματικά που μπορείς και θέλεις να ικανοποιήσεις.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον τομέα της οικειότητας σου και πάλι σήμερα τα πράγματα τείνουν να πηγαίνουν λίγο πιο βαθιά από το συνηθισμένο. Επιδιώκεις μια στενότερη σύνδεση με κάποιον ή προσπαθείς να συνδέσεις τον δικό σου εσωτερικό κόσμο με τις επιθυμίες σου. Επίσης παρασύρεσαι γρήγορα σε εντατική εργασία σε ένα έργο ή τη δουλειά σου. Επεξεργάζεσαι τα συναισθήματα σου κι αυτό μπορεί να σου δημιουργήσει μια τάση εσωστρέφειας που επηρεάζει την ερωτική σου ζωή.

Τοξότης

Η Σελήνη περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα των συνεργασιών σου και μπορεί να είσαι αρκετά συγκεντρωμένη στο να φέρεις περισσότερη αρμονία και μια ισχυρότερη αίσθηση ισορροπίας στη ζωή σου. Η σημερινή μέρα ευνοεί μια ώριμη, ειλικρινή προσέγγιση στις σχέσεις σου με τους άλλους. Οι σχέσεις είναι στο επίκεντρο κυρίως αυτές που συνδέονται με το συναίσθημα και όχι τόσο οι επαγγελματικές. Ο έρωτας παίζει περίεργα παιχνίδια και σου δημιουργεί αναστάτωση.

Αιγόκερος

Μπορεί σήμερα να νιώσεις έντονη την επιθυμία να κάνεις μια ανανέωση σε ορισμένες περιοχές της ζωής σου που δεν σε ικανοποιούν αρκετά. Αυτά τα πράγματα που δεν σου ταιριάζουν μπορεί να είναι πιο ενοχλητικά σήμερα. Μπορείς να αφιερώσεις περισσότερη ενέργεια στα εργασιακά με μια πιο ισχυρή ενσυναίσθηση του σκοπού. Η συναισθηματική σου ζωή σε απασχολεί έντονα και νιώθεις την ανάγκη να πάρεις τον έλεγχο στα χέρια σου και να κάνεις τις δικές σου επιλογές.

Υδροχόος

Η Σελήνη συνεχίζει τη διέλευση της στον δημιουργικό σου τομέα και είσαι προετοιμασμένη για ψυχαγωγία και παιχνιδιάρικη, συνεργατική διάθεση. Η σεληνιακή ενέργεια είναι ομαλή και σε αρμονία με το ζώδιο σου. Ενώ αυτή η διέλευση της Σελήνης αναδεικνύει το εσωτερικό σου παιδί, μπορείς πολύ εύκολα να μπεις σε εντατική εργασία για ένα έργο ή τις τρέχουσες εργασιακές σου υποχρεώσεις. Αξιοποιείς στο έπακρο τον προσωπικό χρόνο σου προκειμένου να βελτιώσεις τη συναισθηματική σου ζωή.

Ιχθείς

Η ενδοσκόπηση είναι φυσική σήμερα με τη Σελήνη να περνά μια ακόμη μέρα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Η προσοχή στις ανάγκες των αγαπημένων σου προσώπων είναι σε μεγάλη εστίαση, αλλά επίσης είναι μια στιγμή για να βρεις το δικό σου συναισθηματικό κέντρο. Οι δραστηριότητες που υποστηρίζουν μια ασφαλή αίσθηση του εαυτού σου είναι υπέρ σου. Η μέρα ευνοεί τα εργασιακά σχέδια και την παραγωγικότητα σου. Σε ό,τι αφορά στην ερωτική σου ζωή, είναι στο χέρι σου να αλλάξεις, να βελτιώσεις ή να προχωρήσεις παρακάτω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News