Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

Δόμνα Μιχαηλίδου για «Χαμόγελο του Παιδιού»: Έχει 20 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα - Δεν μπορεί να μη φτιάχνει τις δομές


Η Δόμνα Μιχαηλίδου εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», με την υφυπουργό Εργασίας να επικαλείται δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία το ίδρυμα έχει 20 εκατομμύρια ευρώ πλεόνασμα και την ίδια να διερωτάται, πως γίνεται να αδυνατεί τότε «να φτιάξει τις δομές όπως πρέπει».

Η υφυπουργός Εργασίας μίλησε στην εκπομπή του Action24 «Πρωινή Ζώνη» και ανέφερε πως «έχουν γίνει ρεπορτάζ των ρεπορτάζ, δεν νομίζω ότι υπάρχει ένας συμπολίτης μας σήμερα που πιστεύει ότι ένα ίδρυμα, το οποίο έχει 20 εκατομμύρια πλεόνασμα, 5.000.000 στην Ελβετία, τον πρόεδρό του που μένει διάβασα σε μια βίλα δύο εκατομμυρίων με πόσα μπάνια λέει ότι έχει και να μη χρησιμοποιήσει τα χρήματα αυτά, για να κάνει παραπάνω μπάνια για τα παιδιά και να κάνει τη δομή λειτουργική».

«Αυτό που λέτε είναι μια μομφή σαφής και ευθεία προς τον πρόεδρο του “Χαμόγελου”», είπε τότε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, να απαντάει το εξής:

«Όχι, λέω πως δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό το ίδρυμα, το “Χαμόγελο” είναι πλεονασματικό 20.000.000, η “Κιβωτός” 5.000.000. Δεν μπορώ να πιστέψω πως αν έχει κάποιος πλεόνασμα 20.000.000 και μένει και σωστά μένει σε ένα καλό σπίτι αφού έχει λεφτά και κάνει καλά τη δουλειά του, δεν μπορούν να μας λένε όμως ότι δεν μπορούν να φτιάξουν τις υπόλοιπες δομές όπως πρέπει».

4 σχόλια:

  1. Μυριστήκατε χρήμα και θέτε να το φάτε κοράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι ξυνίλα εισαι ρε φιλαράκι; πρέπει νάσε πολύ ντεκαβλέ τύπος, πως σε ανέχετε η τύπισα; γιατί δεν ξεσπάς πάνω της να νιώσει λίγο χαρά το κορίτσι;

      Διαγραφή
  2. Η Δόμνα Μιχαηλίδου.... με την υφυπουργό Εργασίας να ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ.....τον πρόεδρό του που μένει ΔΙΑΒΑΣΑ σε μια βίλα. Ολοκληρη υφυπουργος κανει δηλωσεις βασιζομενη σε εφημεριδες, δλδ αυτο με ξεπερναει .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αφου πας με οπισθεν βρε ξυνιλα να μη σε ξεπερναει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News