Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι το Σάββατό σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Έχεις ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρέπει να προχωρήσεις ή να βελτιώσεις σε σχέση με τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου σήμερα. Είναι καιρός να ξεφύγεις από τις συντηρητικές σκέψεις και να αγκαλιάσεις νέες ιδέες, μεθόδους και προσεγγίσεις. Μπορεί να νιώσεις ανανεωμένη, καθώς απορρίπτεις παλιούς τρόπους σκέψης. Ο σημερινός Ερμής – Ουρανός διεγείρει τη δημιουργική, προοδευτική σκέψη. Γνωρίζεις πια που μπορείς να διαπρέψεις παίρνοντας ένα μικρό ρίσκο ή κάνοντας μια αλλαγή. Η ειλικρινής επικοινωνία είναι πολύ ικανοποιητική και ίσως να σε οδηγήσει σε ένα νέο μονοπάτι ή να ανανεώσει τις σχέσεις σου.

Ταύρος

Μπορείς να νιώσεις πιο αποτελεσματική με τις προσπάθειες αυτοβελτίωσης σου σήμερα. Η εργασία μπορεί να αποκτήσει περισσότερο νόημα ή βρίσκεις τρόπους να την κάνεις πιο ικανοποιητική. Επίσης κολλάς εύκολα σε συναρπαστικές ιδέες σήμερα και οι συζητήσεις σου μπορούν να πυροδοτήσουν ένα ευχάριστο αίσθημα αισιοδοξίας και ελπίδας. Είσαι σε καλή κατάσταση για εκπαίδευση, επικοινωνίες και έργα που περιστρέφονται γύρω από την τεχνολογία και τα νέα θέματα. Οι συνθήκες σήμερα τείνουν να σε βάζουν σε σκέψη και μια χρήσιμη συζήτηση ή πρόσκληση μπορεί να είναι κομμάτι της μέρας.

Δίδυμοι

Ο ενθουσιασμός που εκφράζεις σήμερα μπορεί να εμπνεύσει τους άλλους και εκτιμούν το μοναδικό σου όραμα και την προοπτική. Είσαι στραμμένη στο μέλλον με τον Ερμή κυβερνήτη σου σε αρμονία με τον Ουρανό και ίσως αποφασίσεις να μοιραστείς τα συναισθήματά σου με κάποιον που εμπιστεύεσαι. Είσαι σε καλή κατάσταση για να εξετάσεις σε βάθος ένα θέμα. Ένα εισερχόμενο μήνυμα ή μια είδηση μπορεί να σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω το παρελθόν και να προχωρήσεις προς μια πιο θετική κατεύθυνση. Λίγη αποστασιοποίηση μπορεί να είναι αναζωογονητική αρκεί να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα.

Καρκίνος

Η σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού σε αναζωογονεί ψυχικά και εστιάζεις στην οικειότητα και την άνεση. Οι συνειδητοποιήσεις, οι σκέψεις ή οι συζητήσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε όμορφες ιδέες. Μπορείς να έχεις ξεκάθαρη εικόνα μιας κατάστασης μετά από μια ανοιχτή συζήτηση ή προσωπική ειλικρίνεια. Εξέτασε τρόπους για να αποφορτιστείς, καθώς όσο πιο ελεύθερη είσαι τόσο πιο πιθανό είναι να καλωσορίσεις τη θετική νέα ενέργεια στη ζωή σου.

Λέων

Με τη σημερινή διέλευση Ερμή – Ουρανού θα μπορούσες να ονειρεύεσαι νέες μεθόδους για την επίτευξη των στόχων σου που σχετίζονται ιδιαίτερα με την εργασία, τις συνήθειες, τις δουλειές, την υγεία και την καθημερινή σου ζωή. Η νοητική εξερεύνηση των επιλογών σου μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη. Μπορεί να δεις έναν δρόμο προς τα εμπρός και σίγουρα έχεις κοφτερό μάτι για να κάνεις πρόοδο και βελτιώσεις. Ιδέες ή νέα μπορούν να τροφοδοτήσουν την αισιοδοξία σου σε θέματα υγείας ή εργασίας και ίσως να σε εμπνεύσουν να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου.

Παρθένος

Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ουρανό εμπνέει θετικότητα. Μπορεί να έχεις έντονη επιθυμία να προχωρήσεις κάτι μπροστά και οι νέες ιδέες σου βοηθούν θετικά την πρόοδό σου. Τα δημιουργικά έργα ή οι ρομαντικές σχέσεις μπορεί να λάβουν μια καλή ώθηση. Η προοδευτική ενέργεια σήμερα επίσης σε εμπνέει να κοιτάξεις μπροστά με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να δείξεις στους άλλους ότι νοιάζεσαι, δίνοντας τους περισσότερη ελευθερία ή προσφέροντας τους χρόνο για να τους ακούσεις.

Ζυγός

Μπορεί να νιώσεις ενέργεια, ενθουσιασμό και θετικότητα σήμερα και μαθαίνεις τι σε παρακινεί. Οι σημερινές ενέργειες είναι επίσης ισχυρές και σε οδηγούν στην αυτογνωσία ευκολότερα. Αυτό μπορεί να συμβεί με το να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια θέματα ή με κάποια συζητήσεις που θα κάνεις με αγαπημένα πρόσωπα. Η επιρροή Ερμή – Ουρανού βοηθά στην ανάδειξη εφευρετικών λύσεων σε προβλήματα που σχετίζονται με το σπίτι και νέες προσεγγίσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Ίσως αναγνωρίσεις την ανάγκη να αφήσεις πίσω σου τις ανησυχίες σου για να εστιάσεις σε αυτό που είναι μπροστά σου.

Σκορπιός

Οι σημερινές διελεύσεις σε προδιαθέτουν να παρατηρήσεις και να πάρεις κάποιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το να κάνεις ένα βήμα πίσω μπορεί να σε βοηθήσει να εστιάσεις ξανά στα θέλω και τις ανάγκες σου. Είναι ώρα για προβληματισμό και ξεκούραση. Ωστόσο μια διέλευση Ερμή – Ουρανού δείχνει μια ιδιαίτερη απόλαυση των προοπτικών των άλλων που μπορεί να πυροδοτήσει τις δικές σου ιδέες. Ο καταιγισμός ιδεών μπορεί να είναι χρήσιμος και η ανατροφοδότηση να σου ανοίξει τα μάτια σε μια κατάσταση, ωφελώντας σε όμορφα.

Τοξότης

Νιώθεις πιο ελεύθερη να είσαι ο εαυτός σου σήμερα και αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι οι άλλοι δεν σε πιέζουν τόσο πολύ. Σε ενδιαφέρει να σημειώσεις πρόοδο, να αισθάνεσαι ήπια ανταγωνιστική ή να θέλεις να προκαλέσεις τον εαυτό σου να μεταβεί σε ανεξερεύνητες περιοχές. Είσαι ιδιαίτερα ανοιχτή σε νέες εναλλακτικές ιδέες και μεθόδους με τον Ερμή και τον Ουρανό σε αρμονία. Αποκτάς γνώσεις σχετικά με τα χρήματα και τα επιχειρηματικά σχέδια. Τα οικονομικά ή τα εργασιακά θέματα προχωρούν ή νιώθεις πιο αισιόδοξη για την κατεύθυνση προς την οποία οδεύουν.

Αιγόκερος

Ο Ερμής αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο ζώδιό σου και σήμερα εναρμονίζεται με τον Ουρανό στον δημιουργικό σου τομέα. Αυτή η πτυχή μπορεί να προκαλέσει την επιθυμία σου να είσαι ελεύθερη ή πιο θαρραλέα στο να εκφραστείς με μοναδικούς και ζωηρούς τρόπους. Οι πιο μοναδικές σου ιδιότητες που σχετίζονται κυρίως με το μυαλό τονίζονται και εκτιμώνται. Υπάρχει υψηλή ικανότητα να εκφραστείς θετικά και εμπνευσμένα. Οι ανοιχτές και ειλικρινείς συζητήσεις με τους άλλους μπορεί να είναι στο επίκεντρο. Το να κοιτάς μπροστά αντί να μένεις στο παρελθόν σε εξυπηρετεί καλά προς το παρόν.

Υδροχόος

Θετική ενέργεια είναι μαζί σου για να μοιραστείς τις σκέψεις και τις γνώσεις σου με άλλους σήμερα. Μια φυσική προσέγγιση προς τους άλλους είναι ελκυστική και προσελκύει θετικά σχόλια. Βάζεις την αυτοβελτίωση στην κορυφή της λίστας σου. Σήμερα ευνοούνται οι νέες ιδέες και προσεγγίσεις. Με τον Ερμή και τον Ουρανό σε αρμονία σήμερα είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προχωρήσεις σε ένα πρακτικό ή ψυχολογικό πρόβλημα. Η εσωτερική ανησυχία μπορεί μερικές φορές να σε οδηγεί σε λάθος δρόμο, αλλά σήμερα μπορεί να σε παρακινήσει να κάνεις μια θετική αλλαγή ή να βελτιώσεις τη ζωή σου.

Ιχθείς

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να αναλάβεις οικιακές ή προσωπικές ευθύνες και να είσαι απασχολημένη στο σπίτι και την οικογένεια. Απολαμβάνεις πιο ελεύθερες, πιο αποδεκτές σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο ή ενέργεια για να βοηθήσεις τους άλλους και να κάνεις τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά στην προσωπική σου ζωή. Η σημερινή διέλευση του Ερμή με τον Ουρανό ωφελεί τις σπουδές, τη δικτύωση και την επικοινωνία. Μια αλλαγή ρυθμού στην καθημερινότητα λειτουργεί αναζωογονητικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News