Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με τις ιδέες και τα σχέδια σου σήμερα. Επίσης, η μέρα διαθέτει συζητήσεις ή έντονες σκέψεις. Είσαι ψυχικά απασχολημένη, αν και μερικές φορές είσαι υπερβολικά ενθουσιασμένη. Ενώ είσαι έτοιμη να καταβάλεις κάποια προσπάθεια για να πετύχεις τους στόχους σου, η υπομονή λείπει κάπως, καθώς ξεκινάς τη μέρα, αλλά αργότερα θεωρείς ικανοποιητικό να στρέφεις την προσοχή σου σε κάτι ιδιαίτερο. Σήμερα είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ανοίξεις το μυαλό σου και να ανοιχτείς σε ανακαλύψεις -ειδικά όσον αφορά σε μακροπρόθεσμους στόχους.

Ταύρος

Η ψυχική ενέργεια είναι ισχυρή καθώς ξεκινάς τη μέρα και μπορεί να αισθάνεσαι υποχρεωμένη να αναλάβεις δράση πάνω σε μια ιδέα ή να επιδιώξεις να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για κάτι. Τολμάς να αντιμετωπίσεις προβληματικές περιοχές και μετά να προχωρήσεις. Μπορεί επίσης να υλοποιήσεις μερικές συναρπαστικές ιδέες για να ξεφύγεις από τη ρουτίνα. Πρόσεξε την τάση σου να μην σκέφτεσαι πριν μιλήσεις. Όσο περνά η μέρα αποκτάς μια ισχυρότερη αίσθηση των προτεραιοτήτων.

Δίδυμοι

Ενώ θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως ανήσυχη, είσαι σε εξαιρετική κατάσταση για δραστηριότητες που απαιτούν ψυχική γενναιότητα ή σκληρή προσπάθεια. Μια ιδέα ή ένα θέμα σε ενθουσιάζει. Σήμερα απολαμβάνεις την πρωτοποριακή σκέψη. Ίσως θελήσεις να αντιμετωπίσεις ένα βαθιά θαμμένο ή περίπλοκο πρόβλημα. Μπορεί ακόμη να αφιερώσεις χρόνο και κόπο στην επίλυση ενός οικονομικού θέματος.

Καρκίνος

Η ανταλλαγή ιδεών με άλλους μπορεί να είναι ιδιαίτερα γόνιμη ή ευχάριστη σήμερα. Φέρνεις ένα ισχυρότερο πνεύμα αποδοχής στις αλληλεπιδράσεις σου. Το να είσαι ενεργή ή να συνεργάζεσαι μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις σε λαμπρές ιδέες ή λύσεις. Οι συζητήσεις είναι πιθανές ή μπορεί να υπάρχουν πολλές ιδέες και πεποιθήσεις, που θα σε τονώσουν παρά θα σε απογοητεύσουν.

Λέων

Οι συζητήσεις μπορεί να είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και η εκμάθηση κάτι χρήσιμου πολύ πιθανή σήμερα. Έχεις κίνητρο και θέλεις να καταφέρεις κάτι σταθερό και ίσως φιλόδοξο. Υπάρχει θετική ενέργεια μαζί σου σήμερα για νέες ιδέες και ενδιαφέροντα. Το αίσθημα ότι είσαι στην κορυφή των πραγμάτων μπορεί να συνεχιστεί αρκεί να αποφύγεις να αναλάβεις πάρα πολλά. Είναι μια δυνατή μέρα για επινοητικότητα και αξιοποίηση των καταστάσεων. Ακόμα κι έτσι είναι εύκολο να ξεμπερδέψεις με μικρά προβλήματα και λεπτομέρειες.

Παρθένος

Είναι πιο εύκολο από το συνηθισμένο να βρεις ικανοποιητικές διεξόδους για να εκφραστείς. Είσαι πιο γενναία με τα συναισθήματά σου. Τα επίπεδα ψυχικής ενέργειες είναι υψηλά. Η επίλυση ενός προβλήματος ή η αντιμετώπιση μιας πρόκλησης μπορεί να είναι η επιβράβευση σου. Πρόσεξε την τάση σου να μιλάς νοητικά για ένα θέμα που απαιτεί περισσότερη ευαισθησία. Ή πρόσεξε μήπως αστειευτείς για ένα σοβαρό θέμα που δεν σηκώνει χιούμορ. Αργότερα σήμερα η Σελήνη κατευθύνεται στον ηλιακό 2ο οίκο σου και ενδιαφέρεσαι να δημιουργήσεις τους πόρους σου και τις ανέσεις της στιγμής.

Ζυγός

Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός στις συζητήσεις σήμερα και στις νέες ιδέες. Αν οι άλλοι δεν μπορούν να συμβαδίσουν μαζί σου καλύτερα να εργαστείς ανεξάρτητα. Αν και λίγος ανταγωνισμός θα σου κάνει καλό και θα σε παρακινήσει να γίνεις καλύτερη. Η επιθυμία να αναλάβεις δράση σε πρόσφατες ιδέες για βελτιώσεις είναι έντονη. Ειδικότερα η καλή ενέργεια είναι μαζί σου για οικογενειακές δραστηριότητες ή για εργασία στο σπίτι. Όσο ανυπομονείς να αφήσεις πίσω σου το αρνητικό θα μπορούσε να προκληθεί λίγη αναταραχή.

Σκορπιός

Είναι καιρός να αποκτήσεις νέες πληροφορίες ή δεξιότητες και ίσως θελήσεις να εργαστείς με τον δικό σου ρυθμό ώστε να αποφύγεις περιττά εμπόδια ή συγκρούσεις. Έχεις το κίνητρο να δουλέψεις σε ένα έργο ή μια ιδέα και να το θέσεις σε κίνηση. Μπορεί να είσαι ενθουσιασμένη και παθιασμένη με την ανάγκη σου να σημειώσεις πρόοδο και να διορθώσεις προβλήματα. Οι άνθρωποι εκτιμούν τη συνεισφορά σου περισσότερο από ότι συνήθως. Ωστόσο σκέψου ότι ενώ οι προθέσεις είναι πιθανώς καλές, οι λέξεις που επιλέγονται μπορεί σήμερα να μην είναι οι σωστές.

Τοξότης

Οι σημερινές ενέργειες είναι καλές για να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά σου. Μπορεί να έχεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με τις δουλειές, τα οικονομικά θέματα ή τις αγορές. Οι προσπάθειες τροποποίησης και κατασκευής ενός έργου μπορεί να είναι ιδιαίτερα επιτυχείς. Είσαι σε καλή ψυχική κατάσταση και η αίσθηση του καθήκοντος είναι πιο ανεπτυγμένη από ότι συνήθως. Μπορεί να νιώθεις πολύ ενθουσιασμένη για την παραγωγή και την πρόοδο.

Αιγόκερος

Έχεις περισσότερη ψυχική ενέργεια σήμερα από ότι συνήθως και το θάρρος να εκφράσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου. Αν οι άνθρωποι σε αφήνουν να κάνεις τα δικά σου σήμερα η διάθεση σου βελτιώνεται. Η εύρεση απαντήσεων και η ολοκλήρωση πραγμάτων είναι στο επίκεντρο. Η αυξημένη ικανότητα σου να συγκεντρώνεσαι και να εφαρμόζεις τον εαυτό σου σε κάτι που αγαπάς είναι εμφανής όσο κυλά η μέρα.

Υδροχόος

Οι σημερινές ενέργειες ακονίζουν το μυαλό σου και βελτιώνουν τη λήψη αποφάσεων αν και υπάρχει μια τάση για βιαστικά συμπεράσματα. Μπορεί να είναι μια περίοδος προσωπικής ανακάλυψης ή δυνατών αναμνήσεων που σε παρακινούν. Είσαι επίσης ιδιαίτερα επικεντρωμένη στο να κάνεις τη ζωή σου πιο ασφαλή και η προσοχή σου στρέφεται σε γήινες, ανακουφιστικές και φυσικές δραστηριότητες που σε βοηθούν να αποσυμπιεστείς. Το να δείξεις τη αφοσίωσή σου σε κάποιον μπορεί να είναι στο επίκεντρο ή μπορεί να δεις ξεκάθαρα την αφοσίωση κάποιου σε σένα.

Ιχθείς

Οι σημερινές διελεύσεις ζωντανεύουν τις επικοινωνίες σου και σε ενθαρρύνουν να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Είναι πιθανό να βρεις τον εαυτό σου αρκετά απασχολημένο ή αφοσιωμένο. Σε ενδιαφέρει να μαθαίνεις, να μοιράζεσαι και να εφαρμόζεις αυτά που μαθαίνεις. Μπορεί να παρασυρθείς και να αναλάβεις περισσότερα από ότι αντέχεις, αλλά αν καταφέρεις να αποφύγεις την υπερφόρτωση από τις πολλές πληροφορίες, οι ιδέες σου μπορεί να είναι χρυσές τώρα. Η σημερινή μέρα είναι ευνοϊκή για να συνεργαστείς με κάποιον, για να διαπραγματευτείς ή να καταλήξεις σε μια συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News