Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022

Την Παρασκευή τα εγκαίνια της 11ης Παραμυθούπολης Γιαννιτσών


Συναυλία - πάρτι στον πεζόδρομο με Μπίγαλη και Πωλίνα

Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για την 11η Παραμυθούπολη, που διοργανώνει ο Δήμος Πέλλας στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Η Παραμυθούπολη (μετά την διακοπή λόγω της πανδημίας) συμπληρώνει φέτος 11 χρόνια λειτουργίας και «ανοίγει τις πύλες της» την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023. Τα εγκαίνια θα γίνουν από τον Δήμαρχο Πέλλας Γρηγόρη Στάμκο, στις 7.30 στο απόγευμα της Παρασκευής, στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών.

Μουσικά σχήματα, χορωδίες, θεατρικές ομάδες, πολιτιστικοί, περιβαλλοντικοί και αθλητικοί σύλλογοι, εθελοντικές ομάδες, μαθητές θα συμμετέχουν και φέτος στην κορυφαία διοργάνωση του Δήμου Πέλλας, ενώ πλήθος καλλιτεχνικών εκδηλώσεων θα ομορφύνουν και φέτος το μαγευτικό σκηνικό που έχει στηθεί στα Γιαννιτσά. Παράλληλα, μέσα από ειδικό περίπτερο θα αναδειχθούν πρωτοβουλίες και εκδηλώσεις αγάπης και αλληλεγγύης για όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη.

Την ημέρα των εγκαινίων οι εκδηλώσεις ξεκινούν με ένα μοναδικό «εκρηκτικό» live party με τους Κώστα Μπίγαλη και Πωλίνα, στον πεζόδρομο, στις 9.00 μ.μ.!

Στην τελετή των εγκαινίων συμμετέχουν: Το Αλεξάνδρειο Δημοτικό Ωδείο Γιαννιτσών, η Φιλαρμονική Δήμου Πέλλας, «Αθλοκίνηση» & Studio Γυμναστικής «Βαρσαμά», Πολιτιστικός Σύλλογος Ασβεσταριωτών «Γκόνος Γιώτας», ο Αι Βασίλης και τα Ξωτικά.

- Από Παρασκευή 9 έως και Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022, στις 5.00 το απόγευμα, θα λειτουργεί το «Σπιτάκι Αλληλεγγύης», ενώ θα λειτουργεί παράλληλα Χριστουγεννιάτικο Bazzar από το Ειδικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Ραντεβού στην επίσημη έναρξη, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 7.30 μ.μ., στο πάρκο του Αγίου Γεωργίου και στις 9.00 στη συναυλία, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών…

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News