Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Σέρρες: «Ήταν μπροστά η αδερφή του 11χρονου όταν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο» λέει ο θείος των παιδιών


Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από το δυστύχημα που σημειώθηκε στο 9ο Δημοτικό Σερρών, αφού η πόρτα του λεβητοστασίου εκσφενδονίστηκε και «θέρισε» ένα 11χρονο αγοράκι που βρίσκονταν στην αυλή του σχολείου. Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο θείος του παιδιού σημείωσε ότι η 7χρονη αδελφούλα του Βασίλη τον έψαχνε μέσα στον πανικό που επικρατούσε.

Η βαριά σιδερένια πόρτα από το λεβητοστάσιο στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Σερρών, όπως είπε στον ΑΝΤ1 ο θείος του 11χρονου, εκσφενδονίστηκε και χτύπησε πρώτα σε έναν τοίχο και από εκεί κατευθύνθηκε στο σημείο που ήταν ο Βασίλης και τα άλλα δύο παιδιά, στα οποία έπεσε με δύναμη. Ανέφερε, μάλιστα, με νόημα πως αν η πόρτα περνούσε 3 εκατοστά πιο ψηλά δεν θα είχε χτυπήσει τον Βασίλη και τα άλλα παιδιά και θα είχε αποφευχθεί η τραγωδία.

Ο 11χρονος, όπως είπε, είχε ζητήσει να μην πάει στο σχολείο την ημέρα της τραγωδίας, καθώς όπως ανέφερε δεν αισθανόταν πολύ καλά. Ακόμη, ο θείος του άτυχου 11χρονου επιβεβαίωσε ότι η 7χρονη αδελφούλα του Βασίλη ήταν στο προαύλιο του σχολείου και έψαχνε να τον βρει μέσα στον πανικό που επικράτησε, ενώ παρέμενε δίπλα του μόλις παρέλαβε το παιδί το ασθενοφόρο. «Δεν ξέρω αν έχει συνειδητοποιήσει τι συνέβη» είπε χαρακτηριστά ο θείος του άτυχου παιδιού, αναφερόμενος στην 7χρονη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News