Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

«Καρφιά» του Δ. Μπίνου για τις απουσίες της παράταξης του Ν. Παρούτογλου από τα Δημοτικά Συμβούλια


Τη στάση της παράταξης του Νίκου Παρούτογλου, η παράταξη του οποίου απουσίαζε από τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, σχολίασε ο Δημήτρης Μπίνος.

Ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας», απευθυνόμενος στο Δήμαρχο Χρήστο Μπάτση δήλωσε τα εξής: «Η δημοτική παράταξη με την οποία συνεργαστήκατε και μάλιστα μας κάνατε ομαδικές επιθέσεις, απουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τις Συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Αν λοιπόν και εμείς με αφέλεια και εγωισμό σηκωθούμε και φύγουμε, θα λειτουργήσει αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο; Εμείς αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη μας απέναντι στην κοινωνία, ερχόμαστε και πέρα από τους διαξιφισμούς θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, μη μας αντιμετωπίζετε ως εχθρούς».

Αναφερόμενος στην περίοδο της συνεργασίας Μπάτση - Παρούτογλου, ο κ. Μπίνος δήλωσε τα εξής απευθυνόμενος στο Δήμαρχο και τους συνεργάτες του: «Θυμάστε τι επιθέσεις κάνατε εναντίον μας; Όταν αισθανόσασταν ότι έχετε μία αυτοδυναμία, είχατε έπαρση. Ενώ τώρα είστε καλύτερα, γιατί έχετε μπροστά σας ανθρώπους που ποτέ δεν διεκδίκησαν θέσεις, αλλά είμαστε εδώ χωρίς κανένα αντάλλαγμα για να βοηθήσουμε αυτόν τον τόπο».

Νωρίτερα, ο κ. Μπίνος άσκησε κριτική στη Δημοτική Αρχή, με αφορμή την καταγγελία επαγγελματία της περιοχής μας για τις αναθέσεις.

Δείτε το βίντεο με την τοποθέτηση:

.

3 σχόλια:

  1. φιάχνει το πασοκ ο Παρούτογλου αλλά δεν βρίσκει κανέναν στα κεντρικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμμμ μάλλον φαίνεται ποιόν φοβάστε κύριε Μπίνο.... Αλήθεια ψηφοδέλτιο θα κάνετε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News