Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022

Αρναούτογλου: Ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία στις αρχές Δεκέμβρη - Τι δείχνουν τα σημερινά στοιχεία για την Ελλάδα


Κρύο, βροχές σε αρκετές περιοχές και χιόνια σε ορεινά τμήματα της χώρας θα έχει το σκηνικό του καιρού τις επόμενες ημέρες, με τον Σάκη Αρναούτογλου να δίνει στοιχεία για ψυχρές εισβολές από τη Ρωσία στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αρχικά ο παρουσιαστής του καιρού της ΕΡΤ έδειξε τους χάρτες με τις περιοχές που θα επηρεαστούν με βροχές το Σαββατοκύριακο, ενώ την Κυριακή αναμένεται χιόνια να πέσουν στα ορεινά της κεντρικής Μακεδονίας σε υψόμετρο ακόμη και κάτω των 800 μέτρων, με την Φλώρινα να είναι πολύ πιθανό «ξυπνάει» στα λευκά το πρωί της Δευτέρας.

Τη Δευτέρα θα εντοπίζονται κάποιες τοπικές βροχές από την Πελοπόννησο έως και τη Θράκη με τη θερμοκρασία να σημειώνει πτώση και να θυμίζει χειμώνα, ωστόσο στα μέσα της εβδομάδας αναμένεται οι νοτιάδες να «γλυκάνουν» λίγο τον καιρό.

Παράλληλα, ένα σύστημα που θα σχηματιστεί στα δυτικά με βροχές δεν είναι βέβαιο αν θα πλησιάσει την περιοχή μας και περισσότερα δεδομένα θα υπάρξουν τη Δευτέρα.

Ο Σάκης Αρναούτογλου αναφέρθηκε και στις ενδείξεις για ψυχρές εισβολές πολικής προέλευσης από τη Ρωσία στις αρχές Δεκεμβρίου, οι οποίες θα φέρουν για τα καλά τον χειμώνα στην Ευρώπη. Με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι σήμερα δεν φαίνεται αυτό το κύμα ψύχους να επηρεάζει την Ελλάδα τουλάχιστον μέχρι το πρώτο πενθήμερο του Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News