Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο της Ιστορικής και Λαογραφικής Εστίας Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες»


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Ιστορική και Λαογραφική Εστία Αλμωπίας «Αλησμόνητες Πατρίδες», με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κοσμά Τσίναλη «Έναν ζαντόν αρκουδόπον». Πρόκειται για ένα ξεχωριστό παραμύθι, που είναι γραμμένο στην ποντιακή διάλεκτο.

Ο Πρόεδρος Σταύρος Η. Βαφειάδης, ο οποίος συντόνισε την παρουσίαση, εκ μέρους του Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλο τον κόσμο που έδωσε ένα δυναμικό παρόν στην εκδήλωση και γέμισε το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας.

Συγκεκριμένα, θέλουμε ευχαριστούμε ολόθερμα:

- Τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Κοσμά Τσίναλη, για την τιμή που μας έκανε να ανταποκριθεί στην πρόσκλησή μας και να παρουσιάσει στον Σύλλογό μας για πρώτη φορά τη νέα του συγγραφική προσπάθεια.

- Την εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Μαρία Προκοπίδου, η οποία αποδέχτηκε την πρότασή μας και προλόγισε το βιβλίο, χαρίζοντας στο κοινό μία ιδιαίτερη προσέγγιση και πολλές ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον.

- Τη μικρή Ειρήνη Αϊνατζή, η οποία μας χάρισε μια εξαιρετική αφήγηση στην ποντιακή διάλεκτο και κέρδισε επάξια το ζεστό χειροκρότημα του κοινού, καθώς επίσης και τους γονείς της Διογένη και Μαρίνα για όλη τη βοήθεια που μας παρείχαν.

- Το Βιβλιοπωλείο «Συμβολή» και προσωπικά την κ. Μάγδα Προκοπίδου, που συνέβαλε στην επιτυχία της εκδήλωσης και στέκεται διαχρονικά στο πλευρό του Συλλόγου μας.

- Το μέλι «Μελίαμα» και προσωπικά τον κ. Αχιλλέα Γιαννακόπουλο και την κ. Σοφία Σαμάντη, που γλύκαναν με το πεντανόστιμο μέλι τους την εκδήλωσή μας.

Τέλος, θα θέλαμε να συγχαρούμε την χορωδία του Συλλόγου μας, η οποία μας χάρισε μια υπέροχη παρουσία, όλες τις κυρίες και τους κυρίους που συμμετέχουν, καθώς επίσης και τον Χοράρχη μας κ. Ιωάννη Τόμα ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα γι’ αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε από καρδιάς και σας ευχόμαστε από καρδιάς καλές γιορτές με υγεία και ευλογία!

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Σταύρος Η. Βαφειάδης 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News