Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Τι αντίκρισε ο Λ. Προκοπίδης όταν έφτασε στο Δημαρχείο Αλμωπίας: «Ο απόλυτος ευτελισμός των θεσμών»


Δείτε την ανάρτηση του Δημοτικού Συμβούλου Αλμωπίας Λάκη Προκοπίδη:

Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρυσα, όταν προσήλθα στο Δημαρχείο, για να συμμετάσχω στη συνεδρίαση της Επιτροπής Διαβουλευσης του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση του Προέδρου της Επιτροπής κ. Βέσκου Δημήτριου, με μοναδικό θέμα ημερησιας διάταξης:

-Γνωμοδότηση για το Τεχνικο Πρόγραμμα 2023 του Δήμου Αλμωπιας.

Ματαια περίμενα.

Ουδείς εμφανίστηκε και αφου επικοινώνησα τηλεφωνικά με τον Πρόεδρο της Επιτροπής, στις 17.45, αποχώρησα.

Ο απόλυτος ευτελισμός των θεσμών.

Αλήθεια, που ήτανε όλοι αυτοί που θέλουν να διεκδικήσουν ρόλο την επόμενη ημέρα στον Δήμο και δηλώνουν ότι ενδιαφέρονται, για την λειτουργία του;

Λίγα λόγια για το προτεινόμενο Τεχνικό Πρόγραμμα του 2023.

Είναι το τελευταίο της παρούσας Δημοτικής Αρχής, που όλα δείχνουν ότι μας αποχαιρετάει.

Είναι ένα φτωχό και υποτονικό Τεχνικό Πρόγραμμα, που σε καμία των περιπτώσεων, δε καλύπτει τις προσδοκίες των πολιτών αλλά και τις προτάσεις των Προέδρων των Τοπικών Κοινοτήτων.



 

2 σχόλια:

  1. Μήπως μπέρδεψαν τις ημέρες/ημερομηνίες και η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα? Ας μας διαφωτίσει ο δημοσιογράφος με τις πληροφορίες που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το λεει ξεκαθαρα. για το 2023 ειναι η προσκληση. για γελια και για κλαματα. ρε ποιοι μας κυβερνανε; τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News