Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022

Αρναούτογλου: Προειδοποίηση για τον καιρό - Ποιες περιοχές θέλουν προσοχή το βράδυ


Την προσοχή των κατοίκων του Ιονίου εφιστά από σήμερα το βράδυ ο Σάκης Αρναούτογλου. Σύμφωνα με την πρόβλεψή του αναμένονται έντονες καταιγίδες σε Κέρκυρα, Παξούς και παράκτια τμήματα της Ηπείρου.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Facebook:

«Λίγο προσοχή για καλό και για κακό απόψε το βράδυ κυρίως στο βόρειο Ιόνιο (Κέρκυρα, Παξούς και παράκτια τμήματα της Ηπείρου) καθώς δεν αποκλείεται οι καταιγίδες που αναμένονται κυρίως κατά τη διάρκεια των βραδινών – νυχτερινών ωρών εκεί να είναι αρκετά έντονες!!! Λεπτομέρειες για τις βροχές και καταιγίδες στην υπόλοπη χώρα στο αναλυτικό δελτίο καιρού της ΕΡΤ3 σε νέα ώρα το απόγευμα ΔΕΥ – ΠΑΡ 17:45 και 22:00».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News