Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: «Ανύπαρκτα περιστατικά» αλλά «ζητούμε την ταχύτερη διερεύνηση» από τη Δικαιοσύνη


Ανακοίνωση με την οποία διαψεύδει τις καταγγελίες για τον πατέρα Αντώνιο εξέδωσε η Κιβωτός του Κόσμου. Αν και μιλά για ψευδείς και αβάσιμες καταγγελίες, ζητά να διερευνηθούν άμεσα και γνωστοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά με μηνύσεις.

«Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φιλοξενούνται σε Κυριακάτικη εφημερίδα είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές», αναφέρει αρχικά η Κιβωτός του Κόσμου, με αφορμή το γεγονός πως ο 19χρονος που έκανε την καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση φέρεται να κατονομάζει στην κατάθεσή του τον πατέρα Αντώνιο.

Για άλλη μια φορά, η Κιβωτός του Κόσμου αφήνει αιχμές για «σχέδιο», κάνοντας λόγο για καταγγελίες που άρχισαν «να διακινούνται με οργανωμένο τρόπο». Κάνει επίσης λόγο για συγκεκριμένα και ανύπαρκτα, όπως τα χαρακτηρίζει περιστατικά, τα οποία από την «εσωτερική αναζήτηση» δεν «προέκυψε κανένα σχετικό στοιχείο αλλά αντιθέτως αποδείχθηκε ότι είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες».

Οι αρχές λέει η Κιβωτός δεν έχουν επικοινωνήσει με την οργάνωση, η οποία ζητά από τη Δικαιοσύνη την «ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σενάριο ψεύδους».

Και η ανακοίνωση καταλήγει: «Για την Κιβωτό, το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πρωτίστως ηθικό. Παρά ταύτα οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τον οργανισμό, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση».

Όλη η ανακοίνωση από την Κιβωτό του Κόσμου

Θέλουμε να δηλώσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι οι καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και φιλοξενούνται σε Κυριακάτικη εφημερίδα είναι παντελώς ψευδείς και συκοφαντικές.

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι σχετικές καταγγελίες να διακινούνται με οργανωμένο τρόπο άρχισε και η εσωτερική αναζήτηση για τη διερεύνηση των συγκεκριμένων (ανύπαρκτων) περιστατικών από την οποία δεν προέκυψε κανένα σχετικό στοιχείο αλλά αντιθέτως αποδείχθηκε ότι είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμες. Τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεση των αρχών, οι οποίες δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μας.

Έχουμε όμως απόλυτη εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη και ζητούμε την ταχύτερη δυνατή διερεύνηση και διαλεύκανση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης προκειμένου να αποκαλυφθεί η αλήθεια και το σενάριο ψεύδους και να αρθεί η θλιβερή αυτή σκιά πάνω από τον οργανισμό μας και τους χιλιάδες ανθρώπους και υποστηρικτές του που ανιδιοτελώς δίνουν και την ψυχή τους για την ευόδωση των στόχων του.

Για την Κιβωτό, το θέμα δεν είναι νομικό αλλά πρωτίστως ηθικό. Παρά ταύτα οφείλουμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας, τον οργανισμό, τους εθελοντές και τους εργαζόμενους, γι’ αυτό και θα ακολουθήσει άμεσα μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ψεύδη καταμήνυση».

Με εκτίμηση

Κιβωτός του Κόσμου». 

5 σχόλια:

  1. η κατασταση εχει ξεφυγει πλεον δεν πιστευω ολα αυτα, φτανουμε στο σημειο να φοβομαστε ν αγκαλιασουμε τα εγγονια μας, αν ειναι δυνατον το τελευταιο χρονο να βγαινουν τοσα πολλα περιστατικα, αν ειναι δυνατον να κατηγορητε ο Πατερ οτι εκτος των αλλων ετρωγε μπριζολες τη Μ Παρασκευη, κατι μου βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι σου βρομάει; Η βρόμα τριγύρω σου είναι.

      Διαγραφή
    2. βρε μηπως ειναι ο Σηφης κοντα σου και σου βρωμαει;

      Διαγραφή
    3. Βρε πάλι με τον σήφη ασχολείσαι;
      Πάλι σε παράτησε και τρέχει με άλλες;
      Ξέχνα τον είναι άστατος. Σεα κάνει να υποφέρεις.Κοίτα να βρεις ένα παιδί να σε νοικοκυρέψει, άστον να πάει στο διάλο.

      Διαγραφή
  2. 2.13 Βας Βας εισαι ο Παρασκευάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News