Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Χριστουγεννιάτικες ευχάριστες ειδήσεις με την πληρωμή της επιταγής ακρίβειας


Κλείδωσε η ημερομηνία καταβολής της επιταγής ακρίβειας 250 ευρώ για προνοιακά επιδόματα, το διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα και τη μιάμιση δόση του επιδόματος Παιδιού.

Ειδικότερα σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews θα καταβληθούν την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα δηλαδή μεταξύ 19 με 23 Δεκεμβρίου.

Να σημειωθεί ότι για την καταβολή της επιταγής ακρίβειας 250 ευρώ και του διπλού Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος απαιτείται η εγκριτική απόφαση να μην έχει ανασταλεί. Σε περίπτωση δε που θα προκύψει άρση της αναστολής τότε αποδίδεται κανονικά στους δικαιούχους.

Ταυτόχρονα, εκείνη τη βδομάδα θα γίνει και η πληρωμή των συντάξεων Ιανουαρίου. Συνεπώς θα γίνει η επιταγή ακρίβειας, το διπλό Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα, 1,5 δόση του επιδόματος παιδιού και οι συντάξεις Ιανουαρίου.

Λίγες μέρες αργότερα, και συγκεκριμένα με τις συντάξεις Φεβρουαρίου θα καταβληθεί και η αύξηση στις συντάξεις που υπολογίζεται μεταξύ 7 και 8%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News