Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αρναούτογλου: Για πρώτη φορά φέτος τα χιονοδρομικά στα «λευκά» - Πότε προβλέπει χιόνια


«Στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας», προβλέπει ο Σάκης Αρναούτογλου, με το μετεωρολόγο να προβλέπει για χιονοπτώσεις σε υψόμετρο 1200 μέτρων.

«Στα λευκά θα ντυθούν για πρώτη φορά φέτος τα περισσότερα χιονοδρομικά της χώρας το ερχόμενο Σάββατο και όχι μόνο καθώς στη δυτική Μακεδονία δεν αποκλείεται να πασπαλίσει για λίγες ώρες δυνατά και πάνω περίπου από τα 1200 μέτρα!!» αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου, στη σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

«Ευχάριστα τα νέα για τη θερμοκρασία, εκτός από το ερχόμενο Σάββατο»

Προσθέτει επίσης πως για το Σάββατο θα υπάρξει στην ίδια περιοχή μια πτώση θερμοκρασίας, ωστόσο «από εκεί και μετά», τα «νέα είναι ευχάριστα (για τα κόστη θέρμανσης)».

2 σχόλια:

  1. aaxxx ο Σήφης θα περει τα κορίτσα και θα πάει να κάνει σκί το μουσχάρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γράψε ελληνικά ρε γυδοβοσκε ουγγαλε από τα ψηλά βάθη της Αλμωπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News