Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Απαράδεκτες εικόνες: Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της Ιωάννας Κολοβού - Έχασε τη μοναδική της οικία σε πλειστηριασμό


Ένταση το πρωί της Δευτέρας (21/11) στα Ιλίσια, όπου η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού έχασε τη μοναδική της κατοικία σε πλειστηριασμό. Αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα της για την απομακρύνουν.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί λίγο πριν τις 8:00, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στο σπίτι της κα Κολοβού για να πραγματοποιηθεί η έξωση.

«Δεν είχα πάρει ποτέ δάνειο (...). Η τράπεζα το πλειστηρίασε και το έδωσε σε φίλους, γιατί 20 μέτρα από εδώ ετοιμάζεται σταθμός του μετρό. Το πήρε ο κύριος» δηλώνει η ίδια, μιλώντας στο OPEN.

Μάλιστα, καταγγέλλει πως κάποιος τη χτύπησε «πολύ δυνατά στο χέρι». Σύμφωνα με την Ιωάννα Κολοβού, έσπασαν την πόρτα, «τη διαλύσανε» με ηλεκτρικό πριόνι.

«Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της κα Κολοβού.

8 σχόλια:

  1. οταν τραβουσε το κουμουνι τα φραγκα απ την τραπεζα και τι καλα που ητανε, τωρα δεν μπορει να τα πληρωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλα ο "εγω θα σκισω τα μνημονεια" πηγε εκει και πουλουσε παραμυθια, ρε τοσο παπατζης ο τυπος.

      Διαγραφή
  2. Για σου ρε Μητσοτάκη κλπ βουλευτές που επιτρεψατε με νομο στη βουλη στα FUNS-ΚΟΡΑΚΙΑ να βγάζουν στο ΣΦΥΡΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμάς κύριε μας αρκεί που κατάργησε την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών. Χαλάλι τα σπίτια μας για τη Μακεδονία μας.

      Διαγραφή
    2. ΝΑΙ ΝΑΙ έσχισε την προδοτική συμφωνία στα 2 ΤΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΣΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΟΣΕΤΕ.
      ΦΩΝΑΞΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΖΗΤΩ Η ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΟΔΟΝΙΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗΗΗΗΗΗ

      Διαγραφή
    3. Ποια συμφωνία έσκισε ρε φίλε πλάκα μας κάνεις ? Ο Μητσοτάκης πανηγυρίζει που το πέρασε ο Τσίπρας και κάθε μέρα ακούμε Βόρειο Μακεδονία Βόρειο Μακεδονία και ο Μητσοτάκης τις προάλλες έκανε δήλωση ότι στηρίζει την Βόρειο Μακεδονία να μπει στην Ευρωπαϊκή Ένωση δες το βίντεο υπάρχει σε όλα τα sites.

      Διαγραφή
  3. ο συριζα εδωσε τα χρεη σε ιδιωτικες εταιριες αυτος ψηφισε τους νομους για την πρωτη κατοικια, εσεις κοπριτες ουρλιαξτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 16 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ? ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΟΥΣΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News