Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Αλμωπία: Ποια καθαριότητα; Σπασμένοι κάδοι, σκουπίδια και πολλά παράπονα πολιτών (ΦΩΤΟ)


Όσο κι αν η Δημοτική Αρχή προσπαθεί να παρουσιάσει μια εξιδανικευμένη εικόνα, η πραγματικότητα την διαψεύδει με τον χειρότερο τρόπο.

Είναι γεγονός, ότι η σημερινή Διοίκηση του Δήμου Αλμωπίας έχει αποτύχει στη διαχείριση της καθημερινότητας, με τους πολίτες να γίνονται καθημερινά αποδέκτες αυτής της αποτυχίας.

Τα παράπονα είναι πολλά, καθώς παρά τις αθρόες προσλήψεις που γίνονται, ο τομέας της καθαριότητας εκπέμπει σήμα... κινδύνου.

Οι εικόνες που μεταφέρουν συμπολίτες μας, μιλούν από μόνες τους...





9 σχόλια:

  1. Μα εδώ ζούμε..... Δεν ζούμε σε Λουτρά και Όρμα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεος με αυτην την καραμελα με το Λουτρακι.Αληθεια πιστευετε οτι γινετε κατι εδω? Όλα εθελοντικά,και πολλες φορες πληρωνουν καποιο μεροκαματο και βαζουν κανα παιδι να κανει κανα σβουρακι κτλπ. Στα λουτρα περα απο διμηνα τπτ αλλο.

      Διαγραφή
  2. Λουτρά και Όρμα αγαπητέ/ή δεν περιμένουν τον δήμο. Βάζουν οι ίδιοι το χεράκι τους. Ας παραδειγματιστουμε λιγάκι με τους συλλόγους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Δήμος αγαπητέ για ποιο λόγο υπάρχει για να διορίζει άτομα στα λουτρά και τίποτα άλλο

      Διαγραφή
    2. Ο δήμος καλά κάνει, εμείς σαν κοινωνία τι κάνουμε?Βρωμιζουμε τα πάντα, πετάμε τα σκουπίδια μας παντού, η νεολαία σπάει - ρίχνει - διαλύει κ μετα μας φταίει η Νάνου ή ο Μπάτσης?

      Διαγραφή
  3. Όχι στην Αριδαία

    Στο σπίτι του δημάρχου να τα πάς, ή στης κυρίας Νάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νάνου δεν φταίει για τον σπασμένο κάδο και τα σκουπιδια.ουτε για τους καμμένους κάδους έφταιγε ο Μπινός .να διαμαρτύρεται όταν υπάρχει πρόβλημα πραγματικό και όχι να λέτε και σε κουβέντα να βρισκόμαστε.επιπλεον κι στο να κάνουν και οι πολίτες και σύλλογοι.οχι μόνο οανηγυρια

      Διαγραφή
    2. Κάνουν τουρ στο Λονδινο μην τους ενοχλατε τώρα.

      Διαγραφή
  4. Καθαριότητα μισή αρχοντια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News