Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

Έκτακτη ανακοίνωση της ΔΕΥΑ για τους κατοίκους της Αριδαίας


Η Δ.Ε.Υ.Α. ΑΛΜΩΠΙΑΣ ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης της Αριδαίας ότι, σήμερα Τρίτη 01/11/2022 θα πραγματοποιηθεί πτώση πίεσης του νερού από τις 09:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ. λόγω έκτακτης βλάβης στο κεντρικό δίκτυο.

Μεριμνούμε για την άμεση αποκατάσταση.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

2 σχόλια:

  1. το θέμα είναι οι τρύπες και η αποκατάσταση μετά.Πραγματικά η κατάσταση με τους μπαλωμένους δρόμους ειναι τραγική.Μια οργανωμένη ασφαλτόστρωση όλης της Αριδαίας.Πχ 6-7χιλιόμετρα μόνο μέσα στην Αριδαία πότε θα δούμε ? έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρκεί να μην στρώνουν την μια άσφαλτο πάνω στη άλλη.
    Ιδίως στο κέντρο. Θα κανουν όλα τα μαγαζιά υπόγεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News