Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Θεσσαλονίκη: Τι «έδειξε» η νεκροψία για την 6χρονη που έφυγε από τη ζωή ξαφνικά


Λοίμωξη του αναπνευστικού με ραγδαία επιδείνωση έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε στο 6χρονο κορίτσι, το οποίο έχασε τη ζωή του ξαφνικά στη Θεσσαλονίκη.

Στο σώμα του μικρού παιδιού δεν βρέθηκαν κακώσεις, ενώ διαπιστώθηκε από τη νεκροψία ότι το παιδί από τη Θεσσαλονίκη νοσούσε από κάποια λοίμωξη του αναπνευστικού.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του παιδιού θα ρίξουν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων, που αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Υπενθυμίζεται ότι το κοριτσάκι εισήχθη σε κακή κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης την Παρασκευή και ύστερα υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Αρχικά, οι γιατροί την μετά από μία ώρα ΚΑΡΠΑ την επανέφεραν, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης υπέστη και πάλι ανακοπή χωρίς οι γιατροί να καταφέρουν αυτή τη φορά να τη σώσουν.

Σημειώνεται πως κάτοικοι της περιοχής του Σοχού καταγγέλλουν πως στην περιοχή δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο και έτσι χάθηκε πολύτιμος χρόνος για το μικρό παιδί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News