Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022

Μάνος Παπαγιάννης: 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή για απλή σωματική βλάβη - Συγκινημένη η Σοφία Παυλίδου


Ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης κρίθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης για την υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου και καταδικάστηκε σε 4 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου είχε κατηγορήσει τον Μάνο Παπαγιάννη για ξυλοδαρμό το 2018, κάνοντάς του μήνυση για απλή σωματική βλάβη, όταν συνεργάζονταν στο έργο «Πετάει – Πετάει». Στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε κάνει μήνυση στη Σοφία Παυλίδου για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Τlive», η πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσε έφεση επί της απόφασης.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που δικαιώνομαι μετά από 4 χρόνια και το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές παρά το ότι εκείνος με μήνυσε για να κάνω πίσω. Εύχομαι σε όλα τα θύματα να δικαιωθούν και να μη χάνουν την πίστη τους» είπε συγκινημένη η Σοφία Παυλίδου, μετά την ανακοίνωση της απόφασης, μιλώντας σε δημοσιογράφους.

«Εφεσιβάλλαμε την απόφαση, νιώθω ότι όλα πήγαν καλά και θα πάνε ακόμα καλύτερα στην επόμενη δίκη» δήλωσε από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν Σωτήρης Καλυβάτσης, Ρέα Τουτουντζή, Κόνι Μεταξά και Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News