Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που ασελγούσε σε 4χρονο - Βρέθηκε παιδική πορνογραφία στο λάπτοπ του


Σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση ασέλγιας σε βάρους 4χρονου στο Αγρίνιο. Ο 28χρονος κατηγορούμενος ποδοσφαιριστής τελικά προφυλακίστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο 28χρονος προφυλακίστηκε. Αυτή την ώρα κρατείται στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και πρόκειται να μεταχθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Την ίδια ώρα, νέες φρικιαστικές αποκαλύψεις έρχονται στο φως.

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Δημήτρης Κραβαρίτης, που κατηγορείται για γενετήσιες πράξεις σε βάρος του παιδιού, φαίνεται πως πρόκειται να κατηγορηθεί και για παιδική πορνογραφία.

Σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας στο λάπτοπ του 28χρονου

Με βάση στοιχεία που είδαν το φως, βρέθηκε σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων σε λάπτοπ που διατηρούσε ο κατηγορούμενος στην οικία του, όπου περιελάμβανε φωτογραφίες ενηλίκων με παιδιά κάτω των 10 ετών.

Για αυτό το «πλούσιο» αρχείο πορνογραφικού υλικού που βρέθηκε στο λάπτοπ, ένας απο τους χρήστες ήταν και η μητέρα του, σύμφωνα με το Star.

Το συγκεκριμένο στοιχείο χαρακτηρίζεται ως απόδειξη και θεωρείται ιδιαίτερα επιβαρυντικό, με τον ίδιο αλλά πιθανότατα και τη μητέρα του να αναμένεται να κληθούν να δώσουν εξηγήσεις για την ύπαρξη αυτών των φωτογραφιών. Τη διαδικασία για τη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή θα αναλάβει η Εισαγγελία Αγρινίου.

Η Δικαιοσύνη, πλέον, καλείται να αποσαφηνίσει τον ρόλο της νταντάς και μητέρας του 28χρονου, καθώς ο σύζυγός της δούλευε στον στρατό μαζί με τον πατέρα του 4χρονου, γι' αυτό τον λόγο η οικογένεια της έδειξε εμπιστοσύνη.

Υπενθυμίζεται ότι την υπόθεση για ασέλγεια σε βάρος του αγοριού έχει αναλάβει η στρατιωτική Δικαιοσύνη, καθώς ο εφιάλτης του 4χρονου στα χέρια του Κραβαρίτη διαδραματιζόταν όσο ο 28χρονος ήταν στρατιώτης, από τον Μάρτιο του 2021 έως τον Μάιο του ίδιου έτους.

Το χρονικό της... καθυστέρησης του Στρατοδικείου

Την ίδια στιγμή, υπάρχουν ερωτηματικά για το ποιος είναι ο λόγος της τόσο μεγάλης καθυστέρησης του Στρατοδικείου στη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς ενώ η καταγγελία από τους γονείς του αγοριού έγινε τον Ιούλιο του 2021, στις 28 Φεβρουαρίου 2022 ασκήθηκε η δίωξη σε βάρος του 28χρονου.

Τα στοιχεία του, στις 18 Οκτωβρίου, δόθηκαν στη δημοσιότητα με διάταξη του στρατιωτικού εισαγγελέα, στον οποίον είχε σταλεί η δικογραφία από το Αγρίνιο, ενώ στις 31 του προηγούμενου μήνα κλήθηκε να απολογηθεί ενώπιον του στρατιωτικού ανακριτή των Ιωαννίνων, από όπου είχε πάρει και προθεσμία.

Πλέον, αναμένεται να περάσει για δεύτερη φορά το κατώφλι του στρατιωτικού ανακριτή εντός των επόμενων ημερών.

Η φρικιαστική υπόθεση ασέλγειας στον 4χρονο

Όπως αποδείχθηκε, και η 52χρονη νταντά, η μητέρα του δράστη, ήταν συνένοχη σε όλο αυτό το αρρωστημένο σχέδιο, καθώς όταν έμενε μόνη με το παιδί, χωρίς την παρουσία των γονέων, ερχόταν ο γιος της και προέβαινε σε ασελγείς πράξεις στο 4 ετών αγοράκι μέσα στο μπάνιο όπου δεν υπήρχαν κάμερες.

Μάλιστα, η μητέρα του 28χρονου παιδεραστή είχε πιάσει τον γιο της να ασελγεί πάνω στον 4χρονο, παρ' όλα αυτά δεν σταμάτησε την αποτρόπαια πράξη, αντ' αυτού τον κάλυπτε και του επέτρεπε να έρχεται ξανά και ξανά στο σπίτι και να έχει εύκολη πρόσβαση στο αγοράκι.

Στο μεταξύ, η 52χρονη, που ήταν συνέχεια δίπλα στο παιδί, του ασκούσε ψυχολογική βία για να μη μιλήσει και αποκαλύψει τη φρίκη που ζούσε.

Οι ζωγραφιές του 4χρονου και το χρονικό της καταγγελίας

Οι γονείς του τετράχρονου υποψιάστηκαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά όταν διαπίστωσαν αλλαγή στη συμπεριφορά του. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από δυο ζωγραφιές του παιδιού, τις οποίες ανακάλυψε ο πατέρας και τις έθεσε υπόψη παιδοψυχολόγου.

Η πρώτη ζωγραφιά έμοιαζε με ένα μαύρο σύννεφο, που πρόδιδε τη μαυρισμένη ψυχούλα του τετράχρονου.

Η δεύτερη πραγματικά σοκάρει. Το παιδάκι είχε ζωγραφίσει ένα ανδρικό μόριο και όταν ρωτήθηκε από τον παιδοψυχολόγο για το τι συνέβη, απάντησε ότι «ανήκε» στον 28χρονο Δημήτρη Κραβαρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News