Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 20 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Οι άλλοι αναζητούν τα σχόλια σου ή την παρέα σου περισσότερο από ότι συνήθως σήμερα. Ψάχνεις να φέρεις περισσότερη ισορροπία στη ζωή σου. Μπορεί να γνωρίζεις κάποιον καλύτερα ή να μάθεις μια άλλη πλευρά μιας ιστορίας. Ο Ήλιος στον τομέα της οικειότητας σου σχηματίζει ένα υποστηρικτικό τρίγωνο προς τον Δία και ελκύεσαι έντονα από τα μυστικά και τα κρυμμένα. Μπορεί να προσπαθείς να λύσεις ένα μυστήριο ή να ανακαλύψεις κάτι. Νιώθεις σίγουρη για τα προσωπικά σου συναισθήματα και τις ανάγκες ή τις στενές σου σχέσεις.

Ταύρος

Η μέρα σε βοηθάει να δεις καλύτερα τις λεπτομέρειες κι αυτό σου δίνει τη δυνατότητα να δεις τη μεγάλη εικόνα. Μπορεί να είσαι πρακτική, αλλά και προοδευτική στις προσεγγίσεις σου σήμερα. Η συνεργασία με κάποιον μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελής. Μια σχέση μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά εστιάζοντας σε μακροπρόθεσμους στόχους ευτυχίας. Ένας σημαντικός άνθρωπος μπορεί να σε βοηθήσει με τις ιδέες σου. Ο Ήλιος και ο Δίας εναρμονίζονται εμπνέοντας θετική σκέψη και ενέργειες που βελτιώνουν τη ζωή σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα του παιχνιδιού, του ρομαντισμού και της δημιουργικότητας σου και σου φτιάχνει η διάθεση. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Δία προάγει επίσης τα θετικά συναισθήματα και την αισιοδοξία. Μπορείς να λύσεις εργασιακά προβλήματα, κάτι που μπορεί να είναι μια φανταστική ανακούφιση. Αποφασίζεις να εστιάσεις στη βελτίωση με αυτήν τη θετική ενέργεια. Στόχος να απολαύσεις τα οφέλη της συνεργασίας. Συγχωρείς γρήγορα και πιθανώς ξεχνάς και επωφελείσαι από ένα ενεργό, ανοιχτό και γενναιόδωρο πνεύμα που οικοδομείται.

Καρκίνος

Μπορείς να κάνεις πράγματα στο σπίτι ή να πετύχεις κάτι που αξίζει με την οικογένεια. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να διασκεδάσεις με ένα φίλο και να επικεντρωθείς σε ανάλαφρα θέματα. Η προοπτική σου είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και αισιόδοξη και προβάλλεις αυτοπεποίθηση και καλή θέληση προσελκύοντας γρήγορα τη συνεργασία των άλλων. Με τον Ήλιο και τον Δία σε αρμονία, ο ενθουσιασμός σου χτίζεται, ειδικά σε δημιουργικές ή ρομαντικές γραμμές. Αυτή η διέλευση είναι επίσης αξιόπιστη για τη σύνδεση, τη συνεργασία, τη συγχώρηση ή την οικοδόμηση εμπιστοσύνης.

Λέων

Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της επικοινωνίας σου, διεγείροντας την περιέργεια σου και την ανάγκη σου για ποικιλία. Ωστόσο θα μπορούσες να αισθάνεσαι καταβεβλημένη με εργασίες το πρώτο μισό της ημέρας. Μπορεί να δυσκολευτείς σήμερα να συγκεντρωθείς. Πιθανότατα δεν θα σε ωφελήσει να δεσμεύεσαι επειδή η εμπιστοσύνη μειώνεται ή δεν έχεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να διαχειριστείς μια κατάσταση. Αυτό είναι προσωρινό και μπορεί να σε βοηθήσει να επαναπροσδιοριστείς.

Παρθένος

Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης η εξέταση των πρακτικών σημείων στις προσπάθειες σου μπορεί να σε ωφελήσει πολύ. Μπορεί να είσαι αποφασισμένη να ενισχύσεις την ασφάλεια σου. Η σημερινή διέλευση Ήλιου – Δία εμπνέει τον ενθουσιασμό σου για τις ιδέες και τη σχέση σου. Καθώς εκφράζεσαι πιο θετικά και με αυτοπεποίθηση, εξασφαλίζεις τις σωστές απαντήσεις από τους άλλους. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις μια ικανοποιητική σύνδεση. Μπορεί επίσης να υπάρξει η διευθέτηση ενός παρελθοντικού θέματος ή μια συμφωνία που θα γίνει τώρα.

Ζυγός

Υπάρχει έντονη η επιθυμία να προχωρήσεις, καθώς πιάνεις τις δονήσεις ενός τριγώνου Ήλιου – Δία. Ακόμη κι έτσι αυτή η πτυχή εμφανίζεται στους τομείς της εργασίας, της υγείας και των χρημάτων σου και ενώ είναι μια ελαφριά πτυχή η εστίαση σου μπορεί να είναι σε πρακτικά θέματα. Το κίνητρο επιβάλλεται στη δουλειά και την παραγωγή. Τα χρήματα, οι επιχειρήσεις, η εργασία και οι μέθοδοι υγείας ευνοούνται και ο ενθουσιασμός αυξάνεται μαζί με την αυτοπεποίθηση σου. Τα σημερινά γεγονότα δίνουν ένα λόγο για ανανεωμένη ελπίδα και αισιοδοξία στα οικονομικά ή τη δουλειά.

Σκορπιός

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου εναρμονίζεται με τον Δία σήμερα και εκπέμπεις καλές δονήσεις. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να χτίσεις γέφυρες ή να ενισχύσεις τις τρέχουσες σχέσεις. Αισθάνεσαι ελεύθερη να εκφραστείς ή να απολαύσεις την εξερεύνηση των χόμπι και άλλων μορφών εκφραστικής αναψυχής. Τα χόμπι μπορεί να είναι σε μεγαλύτερη εστίαση και είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά ή ανταποδοτικά. Έχεις την τάση να εστιάζεις στην ανανέωση και τη δημιουργία.

Τοξότης

Με τις σημερινές διελεύσεις οι άνθρωποι δείχνουν πιο πρόθυμοι να εκτιμήσουν και να απολαύσουν τις διαφορές τους, με το τρίγωνο του Ήλιου – Δία. Είναι καιρός να εκπέμψεις θετικές δονήσεις και να προσελκύσεις πράγματα και ανθρώπους. Είναι καλή ιδέα να εστιάσεις στη μεγάλη εικόνα και να αφήσεις στην άκρη μικρές διαφορές και προβλήματα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα στον συναισθηματικό κόσμο σου, στην προσωπική σου ζωή και σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, καθώς αυτή η διέλευση συμβαίνει στους τομείς της ψυχής σου.

Αιγόκερος

Ενώ η Σελήνη στην κορυφή του χάρτη σου σήμερα μπορεί να αναδείξει την πιο υπεύθυνη πλευρά σου, μια διέλευση Ήλιου – Δία σε ενθαρρύνει επίσης να απολαύσεις τον εαυτό σου. Μια χαρούμενη ισορροπία είναι δυνατή. Είναι μια φιλική διέλευση που σε κρατά ευχάριστα σε εγρήγορση. Μπορεί να υπάρξει μια συζήτηση με έναν φίλο ή ενθαρρυντικά νέα που σου ανεβάζουν τη διάθεση. Αισθάνεσαι ιδιαίτερα σίγουρη για έναν συγκεκριμένο στόχο ή μια ιδέα. Μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απολαύσεις τις σπουδές σου ή ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Υδροχόος

Το έντστικτό σου για το τι θα λειτουργήσει και θα ευδοκιμήσει είναι σε εξαιρετική κατάσταση και η συναισθηματική σου ενέργεια είναι στα ύψη. Με τις σημερινές διελεύσεις της Σελήνης διοχετεύεις πιο φυσικά την ενέργεια σου σε ικανοποιητικές δραστηριότητες. Ένα τρίγωνο Ήλιου – Δία σε βοηθά επίσης να βρεις λόγους για να απολαύσεις τον εαυτό σου. Αυτή η επιρροή συνδέει τους τομείς της εργασίας και των πόρων σου εμπνέοντας ενθουσιασμό για ένα έργο, επιχείρηση ή οικονομικό θέμα κάνοντας τα εμπόδια να φαίνονται μικρότερα.

Ιχθείς

Οι ενέργειες του σήμερα είναι καλές για να εξερευνήσεις ένα θέμα ή να εργαστείς με προσήλωση σε ένα έργο. Μπορεί να υπάρχει κάποια εστίαση στην κοινή χρήση πόρων ή στο δανεισμό χρημάτων. Μια διέλευση Ήλιου – Δία φέρνει αισιόδοξα συναισθήματα. Είσαι πιο ήρεμη και πιο συγκρατημένη από το συνηθισμένο. Μπορεί να υπάρχει ενθουσιασμός για τα ενδιαφέροντα σου, μια είδηση ή πολλές ευχάριστες προοπτικές. Η αναγνώριση για τη δουλειά που έκανες στο παρελθόν ή ο ενθουσιασμός για την αναθεώρηση ενός αγαπημένου σχεδίου ή ονείρου μπορεί να είναι θέματα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News