Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Τετάρτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη…

Κριός

Αναζητάς ευκαιρίες για ξεκαθάρισμα χρεών ή ξεκαθάρισμα λογαριασμών σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να σκεφτείς να αφήσεις περιττές προσκολλήσεις πίσω σου. Θα υπάρξουν καλύτερες στιγμές για να αναλάβεις κάτι νέο από ότι τώρα με τον πλανήτη σου Άρη να είναι ανάδρομος. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον νότιο κόμβο σου στον ηλιακό 8ο οίκο σου και μπορεί να απολαύσεις ανέσεις, υπάρχει όμως και η περίπτωση να χάσεις μια ευκαιρία. Έχεις έντονη επιθυμία να ξέρεις ότι το μέλλον είναι ασφαλές και ότι η επίτευξη των στόχων σου θα σε ικανοποιήσει μακροπρόθεσμα.

Ταύρος

Απόφυγε να αναλάβεις ευθύνες που οι άλλοι θα έπρεπε να αναλάβουν ή φρόντισε να μην βασιστείς πολύ σε άλλους, αφού θα ήταν καλύτερα να κάνεις τα πράγματα μόνη σου. Μπορείς να ωφεληθείς αν κοιτάξεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε προβλήματα του παρόντος. Είναι μια καλή στιγμή για να βρεις κάτι που έχεις χάσει. Επωφελήσου από την ισχυρή ενέργεια που είναι διαθέσιμη για να διαισθανθείς τη δημιουργική κατεύθυνση που πρέπει να πάρεις. Ευνοούνται οι επικοινωνίες και οι φιλίες σου.

Δίδυμοι

Μπορεί να ψάχνεις στο παρελθόν για απαντήσεις σε θέματα εργασίας ή υγείας. Ωστόσο ίσως είναι καλύτερο να αποφύγεις να επαναλάβεις παλιές μεθόδους μόνο και μόνο επειδή σου είναι πιο οικείες. Σκέψου να μην κρατήσεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί πλέον, ιδιαίτερα μια στάση ή προσδοκία. Η διευθέτηση λογαριασμών είναι προτεραιότητα τώρα, καθώς η Αφροδίτη συνδέεται με τον Νότιο Κόμβο σου. Υπάρχει επίσης μια τάση να ρίχνεις τον εαυτό σου σε δουλειές για να αποφύγεις να αντιμετωπίσεις ένα πρόβλημα ή ένα συναίσθημα.

Καρκίνος

Μπορεί να υπάρχει μια σύνδεση με ένα παλιό ερωτικό ενδιαφέρον ή έναν παλιό φίλο. Ίσως και να αισθάνεσαι πιο ευαίσθητη σχετικά με μια παλιά αγάπη. Μπορείς να επωφεληθείς κοιτάζοντας το παρελθόν καθώς μπορεί να ξαναξυπνήσεις μια αξιόλογη αναζήτηση, αλλά σκέψου ότι θα μπορούσες να κρατάς το παρελθόν με ανθυγιεινούς τρόπους. Καθώς η Αφροδίτη συναντά τον Νότιο Κόμβο η τάση σου μπορεί να είναι να επιστρέψεις στις γρήγορες λύσεις ή στην εύκολη διαδρομή αντί να κινηθείς προς την κατεύθυνση της πρόκλησης, της ανταμοιβής και της ανάπτυξης.

Λέων

Σήμερα υπάρχει μια τάση να υποχωρήσεις σε άνετες συμπεριφορές αντί να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου ή να στοχεύσεις στο να μεγαλώσεις και να μάθεις. Οι παλιές συνήθειες σε ελκύουν πολύ τώρα και μια καλή πράξη από το παρελθόν μπορεί να σε ωφελήσει. Χρησιμοποιώντας τα ταλέντα σου μπορεί να αποκομίσεις ανταμοιβές. Δεν αποκλείεται επίσης να ανακαλύψεις και καινούρια ταλέντα σου. Ίσως είναι συνετό να αφιερώσεις λίγο χρόνο ή να εστιάσεις στο όραμα και όχι στις λεπτομέρειες ενός σχεδίου προς το παρόν.

Παρθένος

Οι ενέργειες του σήμερα τείνουν να σε τραβούν στο παρελθόν. Δεν είσαι διατεθειμένη να αμφισβητήσεις τον εαυτό σου και να αφήσεις πίσω τα ταλέντα και τους πόρους που ήδη έχεις. Απόφυγε προκειμένου να ηρεμήσεις τους άλλους να χρησιμοποιήσεις τρόπους που μπορεί να σε στοιχειώσουν αργότερα. Να είσαι διακριτική ιδιαίτερα με συγγενείς, γείτονες ή συμμαθητές και μην δίνεις υποσχέσεις. Κάποιος μπορεί να ζητήσει την καθοδήγηση σου και να νιώσεις υπέροχα αν τον βοηθήσεις.

Ζυγός

Με μεγαλύτερη επίγνωση για το πού μπορεί να είσαι υπερβολικά δεμένη σήμερα, θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια που σχετίζονται με τα χρήματα και τις επιχειρήσεις. Υπάρχει μια τάση να θέλεις να τα κάνεις όλα μόνη σου αυτές τις μέρες, αλλά το να μοιράζεσαι, να εμπιστεύεσαι και να συνδυάζεις για να πετύχεις κάτι είναι ο τρόπος για να πάρεις τις ανταμοιβές, ακόμα κι αν φαίνεται πως είναι η πιο δύσκολη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσεις αυτήν τη στιγμή. Κοίταξε να αφήσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πίσω σου. Μπορεί επίσης να συνδεθείς με κάποιον που σε βοηθά να νιώσεις άνετα ή έχει μια καθησυχαστική επίδραση επάνω σου.

Σκορπιός

Η σημερινή ευθυγράμμιση Αφροδίτης – Νότιου Κόμβου σε βοηθά να διώξεις το άγχος και την ένταση. Μπορεί να είναι χρήσιμο να απελευθερωθείς από κάτι από το παρελθόν. Ωστόσο αυτή η διέλευση μπορεί να σε πείσει να πάρεις τον εύκολο δρόμο. Μερικές φορές χρειάζεσαι ένα διάλειμμα, άλλες φορές όμως χάνεις ευκαιρίες για να αναπτυχθείς και να μάθεις αν απομακρυνθείς από μια πρόκληση και αυτό μπορεί να ισχύει σήμερα. Εάν παρατηρήσεις ότι συχνά απορρίπτεις το να κάνεις πράγματα μόνη σου, η συνεργασία θα ήταν καλύτερη για σένα και θα σε βοηθούσε.

Τοξότης

Δυνατές αναμνήσεις σε καθοδηγούν ή δημιουργούνται ασυνήθιστες συνδέσεις τώρα. Μπορεί να ξαναβρεθείς με έναν παλιό φίλο καθώς η Αφροδίτη και ο Νότιος Κόμβος ευθυγραμμίζονται στον ηλιακό 12ο οίκο σου. Μπορεί να υπάρχει κάποια τάση να αναζητάς την εύκολη διέξοδο, αλλά με λίγη περιπέτεια και ειλικρίνεια ίσως μάθεις τι είναι πιο πολύτιμο για σένα, κάτι που θα σε ωφελήσει πολύ.

Αιγόκερος

Η καλύτερη προσέγγιση στις σχέσεις σήμερα είναι η υποστήριξη. Η εμπιστοσύνη και το δέσιμο αυξάνονται ενδυναμώνοντας ο ένας τον άλλον. Κοινωνικά θα μπορούσες να έχεις τη διάθεση να νιώσεις άνετα. Μια σύνδεση με έναν παλιό φίλο ή έντονες αναμνήσεις κάποιου από το παρελθόν σου μπορούν να είναι ισχυρές τώρα και σου προκαλούν συναισθηματική φόρτιση. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβεις καθήκοντα που βοηθούν στην εξάλειψη των καθυστερήσεων και συντελούν στην πρόοδο σου.

Υδροχόος

Είσαι σε εξαιρετική θέση για να καταγράψεις τα συναισθήματα σου σήμερα. Η Αφροδίτη ευθυγραμμίζεται με τον Νότιο Κόμβο και είναι ευκολότερο να δεις ποιες προσκολλήσεις σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να προοδεύσεις. Μπορεί να κάνεις ένα σχέδιο για να ξεκαθαρίσεις παλιά έργα που επιβραδύνουν την εξέλιξή σου ή να φροντίσεις τα καθήκοντα σου ώστε να ξεκινήσεις από την αρχή.

Ιχθείς

Φροντίζεις για δουλειές που έχουν μείνει μισές και θα βοηθήσουν να προχωρήσουν τα πράγματα αργότερα. Οι σημερινές διελεύσεις μπορούν να σε ωθήσουν να σκεφτείς ποιες συνήθειες ή προσκολλήσεις στη ζωή σου μπορεί να σε εμποδίζουν να αναπτυχθείς και να εξελιχθείς, ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο ή όσον αφορά στάσεις και νοοτροπίες. Επιδίωξε να χρησιμοποιήσεις το διπλωματικό σου ταλέντο στις συναλλαγές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News