Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 11 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με μια άβολη διέλευση Αφροδίτης – Άρη κάποιος θα μπορούσε να ακολουθήσει μια έμμεση προσέγγιση για να πάρει αυτό που θέλει ή να κυνηγήσει κάτι που νομίζει ότι θέλει. Οι συνομιλίες μπορεί να είναι δύσκολες και πιθανώς και λίγο ακατάστατες. Υπάρχει συγκίνηση με αυτήν τη διέλευση και οι άνθρωποι μπορούν εύκολα να αισθάνονται περιφρονημένοι και το δράμα μπορεί γρήγορα να κλιμακωθεί. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι πιο εύκολο για την επίτευξη των στόχων που αφορά στα θέματα καρδιάς.

Ταύρος

Με μια μικρή προκλητική όψη μεταξύ της Αφροδίτης και του Άρη σήμερα είναι καλύτερο να κρατάς τα πράγματα απλά. Μπορεί να είναι δύσκολο να διαβάζεις ή να κατανοείς τους ανθρώπους γύρω σου. Ταυτόχρονα δεν θα διακρίνουν εύκολα τι θέλεις, ακόμα κι αν τους το εκφράσεις σωστά. Οι επιθυμίες δημιουργούν κάποιες ανησυχίες. Η πλατωνική ή η πνευματική πλευρά των σχέσεων σου αποκτά μεγαλύτερη σημασία για εσένα και είναι μια εξαιρετική στιγμή για νέες ιδέες ιδιαίτερα όσο κυλούν οι ώρες της ημέρας.

Δίδυμοι

Θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις απογοητευτική ασάφεια από τους ανθρώπους γύρω σου ή αβέβαιες οδηγίες για τη δουλειά ή τις σπουδές σου. Ανασφάλειες για τη δουλειά, τις ρουτίνες ή τις σχέσεις σου μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Μπορεί να είναι δύσκολο να αισθάνεσαι συντονισμένη, καθώς οι επιθυμίες φαίνεται να συγκρούονται μεταξύ τους. Ίσως υπάρξει και μια δυσκολία στην επικοινωνία σου με τους άλλους. Αυτό σε δυσκολεύει να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις σχέδια χωρίς να αισθάνεσαι ότι κάτι χάνεις. Οι απαντήσεις των άλλων θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρες. Άθελά σου ίσως δημιουργήσεις προβλήματα νομίζοντας ότι μπορείς να αλλάξεις κάποιον ή κάτι.

Καρκίνος

Δεν είναι εύκολο να παραμείνεις σταθερή στις αποφάσεις σου σήμερα γιατί η επιλογή ενός μονοπατιού μπορεί να σε κάνει να φοβάσαι ότι μπορεί να χάσεις κάποιο άλλο. Οι εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να προκαλέσουν ανησυχία ή μπορεί να αισθάνεσαι ότι δεν συγχρονίζεσαι με τους άλλους σε κρίσιμα ζητήματα. Οι γύρω σου μπορεί να είναι κάπως περίεργοι απέναντί σου. Προσπάθησε να μην το παίρνεις προσωπικά, καθώς είναι πιθανό να είναι εξίσου αναποφάσιστοι με εσένα. Η Αφροδίτη σε άβολη όψη με τον Άρη περιπλέκει τις σχέσεις.

Λέων

Μπορεί να σου είναι δύσκολο το πρώτο μισό της ημέρας να συντονιστείς με τους άλλους ή να υπάρξει κάποια καθυστέρηση στα σχέδια σου. Είναι καλύτερο να αποφύγεις να πιέζεις το πρόγραμμά σου με μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη στο παιχνίδι. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι οι γύρω σου είτε δεν υποχωρούν σε ένα θέμα, είτε αμφιταλαντεύονται χωρίς την αυτοπεποίθηση ή την παρουσία του μυαλού για να πάρουν μια σταθερή απόφαση. Ένα δίλημμα μεταξύ της προσωπικής και της κοινωνικής σου ζωής σε κρατά σε ένταση.

Παρθένος

Το πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να σου είναι δύσκολο να συνδεθείς με τους άλλους, όσο κι αν θέλεις. Οι αντιδράσεις τους μπορεί να τσιγκλίσουν τις ανασφάλειες σου ή να υπονομεύσουν την αυτοπεποίθηση σου. Το να αντιδράς δεν θα σε εξυπηρετήσει σε κάτι, οπότε ίσως είναι καλύτερο να βρεις μια μέση λύση και να μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα. Με μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη σήμερα ο συντονισμός μπορεί να είναι απενεργοποιημένος ή μπορεί να αντιμετωπίσεις μικρές ταλαιπωρίες. Απόφυγε να αφήσεις τις ανασφάλειες σου να θολώσουν το όραμα σου για ένα άτομο ή έργο.

Ζυγός

Το πρώτο μισό της ημέρας έχει λίγη αστάθεια. Αν και οι πόρτες μπορεί να μην ανοίγουν για σένα είναι προσωρινό και μπορεί να σε βοηθήσει να πάρεις την ανάσα σου. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες προσαρμογές που πρέπει να κάνεις πριν η καθημερινότητα ξαναρχίσει να κυλά ομαλά. Για να είσαι ασφαλής σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τα χρήματα, τη φιλία και τα επαγγελματικά θα πρέπει πιθανώς να περιμένουν, καθώς μπορεί να μην είσαι σε επαφή με αυτό που πραγματικά θέλεις και εκτιμάς αυτήν τη στιγμή. Η αμφιθυμία είναι πιθανή σήμερα και μπορεί να μην είσαι σε θέση να διαλέξεις ανάμεσα στο οικείο και σε εκείνο που εμπεριέχει ρίσκο, ανάμεσα στο διαφορετικό και σε εκείνο που έχει πρακτικό νόημα.

Σκορπιός

Με τη σημερινή μικρή πρόκληση Αφροδίτης – Άρη θα μπορούσες να αμφισβητήσεις μια πρόσφατη επιλογή. Μπορεί να αισθάνεσαι ότι οι άλλοι σε πιέζουν ή ότι απαιτούν πάρα πολλά από εσένα. Αν και γενικά σε υποδέχονται καλά αυτές τις μέρες με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου πιθανά να μην μπορείς να διαπραγματευτείς προσωρινά. Είναι πιθανή κάποια αμηχανία σε κοινωνικές καταστάσεις. Μικρές τροποποιήσεις και προσαρμογές μπορεί να είναι απαραίτητες εάν θέλεις να αποκτήσεις αυτά που επιθυμείς. Τα λάθη του παρελθόντος είναι απίθανο να επαναληφθούν εάν επιτρέψεις στον εαυτό σου να δει πραγματικά και να μάθει από αυτά.

Τοξότης

Μπορεί να μην βλέπεις τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο που τα βλέπει κάποιος δικός σου άνθρωπος σήμερα, καθώς μια διέλευση Αφροδίτης – Άρη μεγεθύνει προσωρινά τις διαφορές. Παλιά θέματα που νόμιζες ότι είχες θάψει μπορεί να αναδυθούν και να απασχολήσουν το μυαλό σου. Μπορεί να υπάρχει η αίσθηση ότι δεν είσαι συγχρονισμένη και μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις αυτό που θέλεις, είτε επειδή είσαι αβέβαιη για τις επιθυμίες σου είτε επειδή οι συνθήκες φαίνεται να εμποδίζουν μια ξεκάθαρη και άμεση πορεία προς τους στόχους σου.

Αιγόκερος

Μπορεί να υπάρξουν μικρές διαφωνίες ή σύγχυση σχετικά με τα χρήματα, τους κοινούς πόρους ή τους δεσμούς φιλίας στο πρώτο μισό της ημέρας. Ακόμα κι αυτές που συνήθως θα ήταν απλές αποφάσεις μια άλλη μέρα, σήμερα μπορεί να είναι μια πρόκληση. Προσπάθησε να αποφύγεις είτε το τράβηγμα είτε την υπερβολή καθώς καμία ακρότητα δεν θα σε φέρει πιο κοντά σε αυτό που θέλεις. Ενώ οι καταστάσεις θα μπορούσαν να σου υπενθυμίσουν παλιότερες ανατροπές ή πληγές, έχουν επίσης κάτι να σε διδάξουν, καθώς το παρελθόν δεν χρειάζεται πάντα να επαναλαμβάνεται.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της ημέρας οι γύρω σου απαιτούν λίγο περισσότερη προσοχή, φροντίδα και ευαισθησία, το ίδιο κι εσύ. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις ή πληγωμένα συναισθήματα. Ίσως είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο λόγος για τη δυσαρέσκεια με τη διέλευση Αφροδίτης – Άρη. Μια παρορμητική αγορά ή η επιθυμία να συνάψεις μια νέα συμφωνία μπορεί να είναι συναρπαστική σήμερα, αλλά όχι απαραίτητα σοφή, εκτός κι αν είσαι πραγματικά σε επαφή με αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι.

Ιχθείς

Στο πρώτο μισό της ημέρας ίσως υπάρξει ένας αποσυντονισμός λόγω μιας όψης Αφροδίτης – Άρη. Έχοντας αυτό υπόψη μπορείς να προσαρμοστείς ανάλογα και να αξιοποιήσεις στο έπακρο αυτόν τον χρόνο, γνωρίζοντας τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου πιο ξεκάθαρα. Σκέψου επίσης ότι η δυσαρέσκεια χρειάζεται απλά λίγο χρόνο για να φύγει, οπότε κάνε υπομονή. Ίσως προκύψουν εντάσεις στο σπίτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News