Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 10 Νοεμβρίου


Πώς θα είναι η Πέμπτη σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

Κριός

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα σε αρμονία είσαι σε εξαιρετική θέση να κατανοήσεις καλύτερα τους ανθρώπους, όχι μέσω της ανάλυσης, αλλά μέσω της διαίσθησης σου. Τα οικονομικά μπορεί να βελτιωθούν μέσω ασυνήθιστων, κρυφών ή απροσδόκητων καναλιών και συντονίζεσαι πολύ όμορφα με τις τάσεις που μπορούν να βοηθήσουν στη δημιουργία επιχειρηματικών ιδεών και προσεγγίσεων. Μπορεί επίσης να είναι μια στιγμή για να πάρεις την ανάσα σου και να αναζητήσεις καλύτερες στρατηγικές για να πετύχεις τους στόχους σου. Η μέρα είναι επίσης καλή για τη συναισθηματική, ερωτική σου ζωή.

Ταύρος

Η σημερινή διέλευση της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα τονίζει όμορφα τη διαίσθηση σου και οι δυνάμεις έλξης είναι ισχυρές. Μερικές φορές η φαντασία σου μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθος δρόμο, αλλά αυτήν τη στιγμή λειτουργεί υπέρ σου. Ακόμη και χωρίς να γνωρίζεις όλες τις λεπτομέρειες, καταλαβαίνεις τα πρόσφατα γεγονότα ειδικά γύρω από τις σχέσεις σου. Οι φιλίες μοιάζουν να υποστηρίζουν τα όνειρα και τους στόχους σου και η συντροφικότητα ανθίζει. Εάν είσαι μόνη, προετοιμάσου για εκπλήξεις και κοίτα σήμερα να περάσεις καλά.

Δίδυμοι

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορεί να αναδείξει τον καλλιτέχνη μέσα σου και η φαντασία σου βρίσκεται στα ύψη. Φτάνεις σε λύσεις ενστικτωδώς και όχι απαραίτητα με τη λογική, εφαρμόζοντας τη δημιουργικότητα σε πρακτικά θέματα. Μπορεί να υπάρξουν ασυνήθιστες περιστάσεις που σε συνδέουν με τους κατάλληλους ανθρώπους, έργα και πληροφορίες, ιδιαίτερα όσον αφορά στα θέματα εργασίας και υγείας. Οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν.

Καρκίνος

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι εξαιρετική για συμπόνια, αλλά και γοητεία. Η ευγένεια σου είναι πιο ελκυστική από το συνηθισμένο και είναι η τέλεια στιγμή για συγχώρεση, είτε πρόκειται για τη συγχώρεση άλλων ή για τον εαυτό σου -σχετικά με κάτι από το παρελθόν που δεν πρόκειται να αλλάξει. Μπορεί να βιώσεις μερικά θετικά συναισθήματα αποδοχής τώρα και είναι παρήγορο. Θα είναι πιο εύκολο να διασκεδάσεις όταν αφήσεις τις αρνητικές σκέψεις ή τις προσδοκίες σου στην άκρη. Ωστόσο με ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου να μπαίνει στο παιχνίδι καθώς εξελίσσεται η μέρα θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις προσωρινές αμφιβολίες για πρόσφατα έργα ή σχέσεις.

Λέων

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να ευθυγραμμίζονται μπορεί να είναι μια εξαιρετική στιγμή για να ενισχύσεις τις σχέσεις σου. Η συμπόνια ρέει πιο φυσικά και είσαι ανοιχτή στο να δεις τη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων. Οι αλληλεπιδράσεις σου μπορεί να έχουν περισσότερη τρυφερότητα και ευγένεια και ένα θέμα εξυπηρέτησης ή υποστήριξης ενισχύει τη μέρα σου. Καθώς η μέρα προχωρά κατευθυνόμαστε προς ένα τετράγωνο Ήλιου – Κρόνου που προσθέτει πίεση ή ανησυχία στην ενέργεια της ημέρας.

Παρθένος

Με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα να εναρμονίζονται μπορεί να καταλήξεις σε μια υπέροχη κατανόηση για κάποιον. Η αποδοχή, η συνομιλία ή τα σχόλια ενός συνεργάτη ή φίλου μπορεί να σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις. Αυτή η διέλευση σε ενθαρρύνει να αφήσεις την ένταση και να απολαύσεις τις όμορφες στιγμές της ζωής. Υπάρχει θετική ενέργεια για να εκφράσεις τη φροντίδα και την ανησυχία σου προφορικά και να μεταφέρεις ένα ζεστό μήνυμα επειδή οι άνθρωποι αναζητούν την πρόθεση πίσω από τις λέξεις και είναι λιγότερο εστιασμένοι στη σύνταξη των λέξεων.

Ζυγός

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα εξάπτει τη φαντασία σου. Εκτιμάς τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και μπορεί να δημιουργήσεις μια σύνδεση ψυχής ή να έχεις την αίσθηση ότι τα πράγματα μπαίνουν μαγικά στη θέση τους. Πιθανότατα θα απολαύσεις κάποια ψυχική σχέση με κάποιον στη ζωή σου. Οι επιχειρηματικές ιδέες μπορεί να είναι “χρυσές” τώρα, καθώς αντιλαμβάνεσαι τι χρειάζονται και τι θέλουν οι άλλοι. Είσαι επίσης σε καλύτερη θέση όσον αφορά στις δικές σου ανάγκες και αξίες. Τα χρήματα θα μπορούσαν να προέρχονται από ασυνήθιστες ή κρυφές πηγές και ιδέες που σχετίζονται με την εργασία ή την υγεία μπορούν να σε εμπνεύσουν.

Σκορπιός

Μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα σκορπίζει λίγη μαγεία στις αλληλεπιδράσεις σου και ευνοεί τα πνευματικά και κοινωνικά στοιχεία της ζωής σου. Οι πιο γοητευτικές και συμπαθητικές ιδιότητες της φύσης σου βρίσκονται στο επίκεντρο και ένα ήπιο, ρομαντικό ή ονειρικό θέμα μπορεί να είναι μέρος αυτού. Το να κρατιέσαι λίγο πίσω μπορεί να είναι χρήσιμο. Κάποια συναισθηματική απόσταση -μικρή- μπορεί να σε βοηθήσει να αξιολογήσεις μια κατάσταση και ίσως να απολαύσεις τον εαυτό σου περισσότερο από το συνηθισμένο. Μπορείς επίσης να προσελκύσεις άλλους ευκολότερα.

Τοξότης

Με μια διέλευση Αφροδίτης – Ποσειδώνα μπορείς να έχεις μια ζεστή αίσθηση για ένα μυστικό που κρατάς ή μια αίσθηση γαλήνης για την ιδιωτική σου ζωή. Αντίθετα μπορείς να κατανοήσεις ένα ευαίσθητο θέμα από το παρελθόν. Είσαι επίσης σε καλή κατάσταση για να απλώσεις ένα χέρι σε κάποιον ή για μια συμπονετική ανταλλαγή. Αυτή η διέλευση σε ηρεμεί και φέρνει το φως της κατανόησης στην καρδιά σου. Καθώς η μέρα προχωρά κάποιος δισταγμός ή ένα μπλοκάρισμα μπορεί να σε επιβραδύνει προσωρινά.

Αιγόκερος

Ένα τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σε βοηθά να ηρεμήσεις και να εξομαλύνεις τη ζωή σου με διακριτικούς τρόπους. Ένας φίλος ή ένα δίκτυο θα μπορούσε να είναι αναπόσπαστο στοιχείο για να αποκτήσουν τα πάντα προοπτική. Η συγχώρεση έρχεται φυσικά και θα μπορούσες να απολαύσεις μια ψυχική σχέση με κάποιον ή να εκφράσεις συμπόνια και καλά λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Εάν χρειάζεται να χτίσεις γέφυρες είναι καλή στιγμή να το κάνεις με ήπιους και έμμεσους τρόπους.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της ημέρας το να αφήσεις την ένταση ή να καθαρίσεις το κεφάλι σου μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό. Έχεις καλύτερη οπτική σε επαγγελματικά και πρακτικά θέματα. Επίσης, μπορείς και βλέπεις τα διαφορετικά επίπεδα ενός ατόμου ή μιας κατάστασης και αυτό λειτουργεί προς όφελος σου. Το ένστικτό σου λειτουργεί τέλεια και τα προαισθήματα είναι σωστά. Η γοητεία που σε περιβάλλει στα επαγγελματικά λειτουργεί προς όφελος σου.

Ιχθείς

Στο πρώτο μισό της ημέρας μπορεί να έχεις ενδιαφέρουσες ιδέες και να εκφραστείς καλά, καθώς η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ευθυγραμμίζονται. Αυτή η διέλευση φέρνει την αποδοχή, την κατανόηση και τη συγχώρεση, κάτι που κάνεις εξαιρετικά καλά. Μπορεί να έχεις μια σημαντική αποκάλυψη που περιλαμβάνει το να αφήσεις κάτι πίσω. Είναι φυσικό να αναζητάς νέες εμπειρίες και να προσεγγίσεις άλλους. Προσελκύεις αγάπη και φιλία στη ζωή σου μέσω κοινών πνευματικών ενδιαφερόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News