Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

1ο Νηπιαγωγείο Αριδαίας: Δραστηριότητες χορού και μπαλέτου με αφορμή την Άννα Πάβλοβα


Την Τετάρτη 9/11/2022 το Β’ τμήμα του 1ου Νηπιαγωγείου Αριδαίας το οποίο συμμετέχει στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα etwinning: “I believe I can”, είχε την τιμή και τη χαρά να φιλοξενήσει στο χώρο του, τη δασκάλα σύγχρονου χορού και μπαλέτου κ. Κατερίνα Κωστοπούλου, από τη σχολή χορού και μπαλέτου «Εν χορώ».

Η δράση έγινε στα πλαίσια της γνωριμίας με την Άννα Πάβλοβα, προσωπικότητα η οποία εμπνέει τους συμμετέχοντες του προγράμματος το μήνα Νοέμβριο, να μυήσουν τους μαθητές στο μπαλέτο και κατ’ επέκταση το χορό και μέσα από αυτό να συνειδητοποιήσουν την αξία της θέλησης, της προσπάθειας και του αγώνα που χρειάζεται για να διακριθεί κάποιος σε ό,τι κι αν κάνει.

Η κ. Κωστοπούλου μέσα από παιχνίδια γνωριμίας, εξάσκησης και επίδειξης δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα και οι μαθητές ανταποκρίθηκαν κατά το δυνατόν συμμετέχοντας στις δραστηριότητες που είχε ετοιμάσει.

Στιγμιότυπα από τη δράση στο βίντεο που ακολουθεί: https://youtube.com/shorts/R9WQAcqaYbw?feature=share

Η ανάρτηση γίνεται στα πλαίσια της διάχυσης των ευρωπαϊκών εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην κοινότητα.

Πληροφορίες σχετικά με το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Etwinning: "I believe I can..." στο: https://blogs.sch.gr/nip1arid/programmata/etwinning/2022-2023/quot-i-believe-i-can-quot-etwinning-project/

Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Μπεγλοπούλου Μαρία ΠΕ60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News