Δευτέρα 8 Μαΐου 2023

Πωλείται η επιχείριση OLIO στο κέντρο της Αριδαίας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΪΟΥ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΧΡΗΣΗ

20.000 ΕΥΡΩ

Πωλείται η επιχείρηση OLIO ΠΙΤΣΑΡΙΑ - ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ στην Αριδαία, στην τιμή των 20.000 ευρώ. Πρόκειται για τεράστια ευκαιρία. Το μαγαζί είναι σχεδόν καινούριο, 150 τ.μ. εσωτερικά και άλλα τόσα εξωτερικά. Πλήρως εξοπλισμένη επιχείρηση, σε κεντρικό σημείο της πόλης, έτοιμο να δουλέψει από την πρώτη μέρα. Μόνο σοβαρά τηλέφωνα.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6937486797

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News