Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Ζώδια: Συναρπαστικές ερωτικές εξελίξεις στα μέσα του φθινοπώρου


Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης, βρίσκεται ως τις 22 στο ζώδιο της φυσιολογικής της έκφρασης, το Ζυγό ενώ ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης, βρίσκεται στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από τις 30/10 γυρνάει ανάδρομος.

Πως θα εξελιχτούν οι σχέσεις μας αυτό το μήνα;

ΚΡΙΟΣ

Με Ήλιο-Ερμή και Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου, θα ασχοληθείς αυτό το μήνα με τη σχέση ή το γάμο σου. Ξεκαθάρισε τα συναισθήματά σου, άκου τι έχει να σου πει το ταίρι σου πριν πάρεις τελικές αποφάσεις. Η πανσέληνος στις 9 στο ζώδιό σου σε βοηθάει να πάρεις ριζοσπαστικές αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι μόνη, θα κάνεις νέες γνωριμίες. Ο Άρης δεν σε αφήνει σε ησυχία, όμως να θυμάσαι πως θα γυρίσει ανάδρομος και θα κάνεις αναθεωρήσεις, διορθώσεις και αλλαγές που μέχρι να σταθεροποιηθούν θα περάσει καιρός. Νιώθεις πως όλα είναι στον αέρα. Είναι ένας μεταβατικός μήνας για σένα. Ο Δίας κινείται στο ζώδιό σου ανάδρομος και στις 28 θα περάσει στους Ιχθύες για να ξανάρθει προς το τέλος του χρόνου και να σου προσφέρει επέκταση και εξελίξεις. Αυτά θα γίνουν ορατά όμως την επόμενη χρονιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ουρανός βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε κάνει επαναστατική και ανυπόμονη, παίζει κυριολεκτικά με το νευρικό σου σύστημα αυτό το μήνα. Ο Κρόνος σε φορτώνει με υποχρεώσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 στο απέναντι ζώδιο βγάζει τα άπλυτα στη φόρα στη σχέση ή το γάμο σου. Θα κάνεις αναθεωρήσεις. Προσπάθησε αυτό το μήνα να κρατήσεις τις ισορροπίες. Ο Ερμής ευτυχώς λύνει παρεξηγήσεις και οι καθυστερήσεις περιορίζονται. Αν είσαι μόνη, κάνεις γνωριμίες μέσα από το χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σου και στο τέλος του μήνα γυρίζει ανάδρομος με αποτέλεσμα να πάρει ότι σου έχει δώσει αυτήν την περίοδο. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα σε κάνει επιρρεπή σε λάθη, αυταπάτες, ψευδαισθήσεις. Πρόσεχε γιατί μπορεί να παρασυρθείς εύκολα σε ότι μοιάζει ιδανικό ενώ στην πραγματικότητα είναι ουτοπικό, κράτα μικρό καλάθι καθώς κάποιες προτάσεις μπορεί να κρύβουν παγίδες. Κατά τ ’άλλα, ο μήνας είναι ερωτικός αφού Ήλιος/Ερμής και Αφροδίτη σε φέρνουν κοντά σε ένα πρόσωπο, φλερτάρεις, ερωτεύεσαι, διασκεδάζεις, είσαι δημιουργική. Η αντίθεσή τους με τον Δία βέβαια μπορεί να σε παρασύρει σε υπερβολές, όμως είσαι κεφάτη και αισιόδοξη και ξεπερνάς κάθε δυσκολία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης/Δία φέρνει διλήμματα ανάμεσα σε σπίτι και οικογένεια.Ο Δίας κινείται ανάδρομα και το τοπίο δεν είναι ξεκάθαρο για να πάρεις οριστικές αποφάσεις. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη ρίχνεις όλο σου το βάρος στην οικογενειακή ζωή ή μπορεί να επισημοποιήσεις μια σχέση σου. Το τετράγωνό τους με τον Πλούτωνα στο απέναντί σου ζώδιο ξυπνά ζήλιες, πάθη και εντάσεις. Χάνεις τον έλεγχο των καταστάσεων και γίνεσαι αλαζονική. Με την Αφροδίτη από τις 23 και την Ηλιακή έκλειψη στις 25, βγαίνουν στην επιφάνεια δυνατά συναισθήματα, έχεις ανάγκη να αγαπήσεις και να αγαπηθείς. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί αυτό το μήνα να σε πιάσει μια νοσταλγία, να γυρνάς στο παρελθόν ή μπορεί να θέλεις να μείνεις μακριά από τον κόσμο.

ΛΕΩΝ

Με τον Κρόνο στο απέναντι ζώδιο έχεις ωριμάσει και μπορείς να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία. Τα πήρες τα μαθήματά σου και τώρα θα πρέπει να κατανοήσεις, να προσαρμοστείς ή να ξεφορτωθείς, να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου στις σχέσεις σου. Ο δρόμος που έχεις χαράξει είναι πλέον σταθερός αν έχεις χτίσει βέβαια πάνω σε γερά θεμέλια και έχεις επιλέξει τη διάρκεια και την ποιότητα. Με την αντίθεση Αφροδίτης/Δία θα νιώσεις πως είσαι χρήσιμη στους γύρω σου αν και αδικημένη. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 φέρνει οικογενειακές υποχρεώσεις ή ένα χαρούμενο νέο στο σπίτι. Μπορεί να φιλοξενήσεις αγαπημένα πρόσωπα ή μπορεί μια γυναίκα στην οικογένεια να έχει κάποια επιτυχία. Ο ανάδρομος Άρης θα κάνει ξεκαθαρίσματα σε φιλίες και στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα δεν βλέπεις καθαρά και ρεαλιστικά τα πράγματα, μπορεί να αποκαλυφθεί μια απατηλή κατάσταση που είχες επενδύσει. Κράτα χαμηλούς τόνους και μείνε μακριά από μπλεξίματα. Μην σπαταλάς τα συναισθήματά σου. Ευτυχώς ο Ερμής έχει γυρίσει σε ορθή πορεία και μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με αγαπημένα πρόσωπα, να λύσεις τις παρεξηγήσεις. Με την Αφροδίτη, από τις 23 και την Ηλιακή έκλειψη στις 25, οι σχέσεις σου με άτομα του περιβάλλοντος θα ανανεωθούν, θα κάνεις νέες ευχάριστες γνωριμίες, το σκηνικό αλλάζει δυναμικά. Ο Δίας, στο τέλος του μήνα, περνάει στο απέναντι ζώδιο και φέρνει εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ

Με τον ανάδρομο Δία στο απέναντι ζώδιο μπορεί να παρασυρθείς σε υπερβολές, υπερεκτιμάς το σύντροφό σου και παρασύρεσαι από τα συναισθήματά σου. Είναι καλό να δίνεις πράγματα στο ταίρι σου, πρόσεχε μόνο μην πέσεις θύμα εκμετάλλευσης. Ο Κρόνος, από την άλλη, σου προσφέρει ασφάλεια και σταθερότητα. Μπορεί να επισημοποιήσεις τη σχέση σου ή να παντρευτείς. Αν είσαι μόνη, φλερτάρεις, είσαι επικοινωνιακή και αξιοποιείς τις ευκαιρίες στον έρωτα. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη στο ζώδιό σου, τονώνεται η προσωπικότητά σου, εισπράττεις το θαυμασμό και την στήριξη των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 πραγματοποιείται στο ζώδιό σου και κάνει σύνοδο με την Αφροδίτη. Ήρθε η στιγμή να διεκδικήσεις ότι επιθυμείς στον έρωτα, είσαι ερωτική, λαμπερή, επικοινωνιακή, θα ανταμειφθείς. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου χωρίς φόβο και πάθος, ανταποκρίνεσαι θετικά σε ένα πρόσωπο που σε περιμένει. Αν έχεις σχέση, θα υπάρξουν εξελίξεις σε μια υπόθεση που είχε προκύψει την άνοιξη. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη, μπορεί να έχεις ανασφάλειες, άγχος ή μπορεί να υπάρχουν μυστικές συζητήσεις ή παρασκήνιο ή μπορεί να εμπλακείς σε μια μυστική σχέση ή μια σχέση που προέρχεται από το παρελθόν. Η διαίσθησή σου είναι έντονη. Μπορεί τώρα να πραγματοποιηθεί ένα σου όνειρο, να δεχτείς την πολυπόθητη ερωτική εξομολόγηση. Με τον Ουρανό στο απέναντι ζώδιο, το άτομο αυτό θα έρθει αναπάντεχα, απρόσμενα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη στο απέναντι ζώδιο, μπορεί να υπάρχουν συχνές αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει εξαπατήσεις και λάθη που αφορούν σπίτι και οικογένεια. Μια αποκάλυψη της πραγματικότητας θα σε αφοπλίσει. Μπορεί να φοράς ροζ γυαλιά όσον αφορά ένα πρόσωπο και να αρνείσαι να δεις τι πραγματικά συμβαίνει. Κράτα χαμηλούς τόνους και μείνε μακριά από πρόσωπα που δεν γνωρίζεις καλά. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη πετυχαίνεις τους στόχους σου με τη βοήθεια φιλικών προσώπων. Είναι μεγάλο στήριγμα για σένα οι συμβουλές τους. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 σε κάνει εσωστρεφή και διστακτική στα συναισθήματα και την συμπεριφορά σου. Έχεις ανάγκη την απομόνωση και την σκέψη . Το χρειάζεσαι για να ανασυγκροτηθείς και να ανανεωθείς. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύες στο τέλος του μήνα στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Μπορεί να έρθει ένα νέο μέλος στο σπίτι ή μπορεί να ασχοληθείς με ένα ακίνητο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο μήνας ξεκινάει με πολλές ευθύνες και δουλειά. Πρόσεχε μην πάθεις υπερκόπωση. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη στο τέλος του μήνα βλέπεις φίλους, κάνεις νέες γνωριμίες, εμπλέκεσαι σε ομάδες. Η Ηλιακή έκλειψη στις 25 σε σύνοδο με την Αφροδίτη ανθίζει τα συναισθήματα και το πάθος. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική. Η έκλειψη φέρνει κοινωνικότητα, παρέες, εξόδους, φίλους. Ο Δίας στους Ιχθύες στο τέλος του μήνα ολοκληρώνει σχέδια που είχαν γεννηθεί την άνοιξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης/Δία νιώθεις πως άλλοι αποφασίζουν για σένα χωρίς εσένα και αυτό οδηγεί σε εντάσεις και ξεσπάσματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σε οδηγεί στην επιτυχία. Με Ήλιο/Ερμή και Αφροδίτη ονειρεύεσαι επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά, ταξίδια και επέκταση. Μπορεί να αλλάξεις σπίτι ή τόπο κατοικίας. Το τετράγωνο Άρη/Ποσειδώνα δεν σε αφήνει να δεις καθαρά τι συμβαίνει στην συναισθηματική σου ζωή. Υπάρχει ερωτισμός και διάθεση να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, όμως προσοχή σε εξαπατήσεις και σκάνδαλα.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, αυτόν τον μήνα, θα πρέπει να προσέχεις εξαπατήσεις, λάθη, απογοητεύσεις. Ο Άρης φέρνει εντάσεις στο σπίτι ή μια μετακόμιση. Πρόσεχε μην οδηγείσαι σε λάθος συμπεράσματα, μην παίρνεις αποφάσεις που δεν στηρίζονται στην πραγματικότητα. Μπορεί να νιώσεις πως κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σου. Υπομονή, ειδικότερα σε οικογενειακές καταστάσεις που μυρίζουν μπαρούτι. Θα πρέπει να βρεθούν δίκαιες λύσεις για όλους. Με την Ηλιακή έκλειψη στις 25 θα δεις ένα φιλόδοξο σχέδιο, που είχε ξεκινήσει την άνοιξη, να πραγματοποιείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News