Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022

Καλά νέα για τη Δήμητρα Γκιαβουροπούλου - Συγκεντρώθηκε το ποσό για το χειρουργείο στην καρδιά


Πετύχαμε το στόχο! Η Δήμητρα μπαίνει άμεσα για χειρουργείο στην καρδιά!

Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, όλοι μαζί καταφέραμε να βγάλουμε μια νέα γυναίκα από την αδιέξοδο, όταν οι εξετάσεις της έδειξαν ότι είναι ζωτικής σημασίας να χειρουργηθεί άμεσα στην καρδιά, σε εξειδικευμένο καρδιολογικό νοσοκομείο της Αθήνας.

Άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας όπου διαμένει η Δήμητρα επικοινώνησαν μαζί μας ώστε να συμβάλουμε στο να βρεθεί μια λύση και να συλλεχθεί άμεσα το απαιτούμενο ποσό για την έκτακτη επέμβαση. Η κινητοποίηση όλων σας ήταν εξαιρετικά συγκινητική και μέσα σε 4 μόλις ημέρες κάναμε την αγωνία της Δήμητρας παρελθόν, καθώς της δώσαμε την ευκαιρία να υποβληθεί όσο πιο σύντομα γίνεται στο χειρουργείο που θα σώσει την καρδιά της. Η Δήμητρα λοιπόν τώρα είναι στα χέρια των εξειδικευμένων ιατρών που θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να επιστρέψει υγιής στην οικογένειά της και στα ανήλικα παιδιά της, που την περιμένουν με ανυπομονησία!

Ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη υποστήριξη όλων σας! Ιδιαιτέρως θα θέλαμε ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης, που με εξαιρετική ευαισθησία αγκάλιασαν το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Δήμητρα και συνέβαλαν καθοριστικά στην κινητοποίηση του κόσμου να στηρίξει όλη αυτήν την προσπάθεια!

Το επιπλέον ποσό που συλλέχθηκε στην εκστρατεία της Δήμητρας θα αξιοποιηθεί για όλη την απαραίτητη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που θα χρειαστεί το διάστημα της μετεγχειρητικής της αποκατάστασης και αποθεραπείας.

Δήμητρα σου στέλνουμε τις ευχές μας και όλη τη θετική μας ενέργεια! Να πάνε όλα κατ ευχήν και να επιστρέψεις στο σπίτι σου υγιής!

ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News