Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Ν. Παρούτογλου: «Κλειστό αναψυκτήριο στα Λουτρά... Ώρα μηδέν!»


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Δυστυχώς από 30 Σεπτέμβρη, το αναψυκτήριο της λουτρόπολης παραμένει κλειστό.  Η διοίκηση ενώ γνώριζε εδώ και πέντε μήνες τις προθέσεις των επενδυτών να αποχωρήσουν, δεν προχώρησε σε καμία ενέργεια, ώστε από 1 Οκτώβρη να λειτουργούσε ομαλά.        

Θα μπορούσε με βεβαιότητα να έχει προχωρήσει σε νέα δημοπράτηση νωρίτερα, ώστε  την επίμαχη ημερομηνία να είχαν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες.

Άλλωστε δεν ήταν απαιτητική ή επίπονη γραφειοκρατική διαδικασία, γιατί  θα μπορούσαν να πατήσουν στην μελέτη της προηγούμενης διοίκησης, βάση της οποίας δημοπρατήθηκε το αναψυκτήριο, ώστε να δημιουργούσαν συνθήκες ωρίμανσης.

Σε ερώτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά και στην γενική συνέλευση για το τι μέλλει γενέσθαι με το αναψυκτήριο, η απάντηση ήταν πως θα μείνει για ένα διάστημα κλειστό και θα γίνουν προσπάθειες να ενταχθεί στον αναπτυξιακό, προκειμένου να γίνουν κάποιες εργασίες. 

Ξεχνούν μάλλον πως απαιτείται τουλάχιστον ένα εξάμηνο για να χορηγηθεί έγκριση από τον αναπτυξιακό και ακόμη ένα εξάμηνο τουλάχιστον για να ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως το αναψυκτήριο θα παρέμενε κλειστό για περισσότερο από έναν χρόνο.

Ένας χρόνος κλειστό το αναψυκτήριο σημαίνει  με σημερινά δεδομένα, απώλεια εσόδων 100000€ σε ετήσια βάση ή 9500€ σε μηνιαία βάση.

Έσοδα που θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για επενδύσεις εντός και εκτός λουτρόπολης!

Ποιος φταίει για αυτήν την κατάσταση?

Πρόεδρος , αντιπρόεδρος και διευθυντής αποποιούνται τις ευθύνες?

Θα δώσουν κάποια στιγμή στην κοινωνία  τις απαντήσεις που αρνούνται ή αποποιούνται, στα δημοτικά συμβούλια?

Γιατί δεν προχώρησαν έγκαιρα στην νέα δημοπράτηση του αναψυκτηρίου?

Ποιος θα επιβαρυνθεί τα χρήματα που χάνονται από το διάστημα που θα μείνει κλειστό το αναψυκτήριο?

Πόσα θα είναι αυτά?

Ποιο είναι τελικά το χρονοδιάγραμμα του αναπτυξιακού?

Εκτός όλων αυτών , μάθαμε πως εδώ και λίγες μέρες υπάρχει πρόβλημα και με το εστιατόριο. Δεν λειτουργεί τις καθημερινές παρά μόνο το σαββατοκύριακο.

Οι τουρίστες που έρχονται που θα πιούνε τον καφέ τους?

Πως θα παραμείνει ο επισκέπτης για μεγάλο διάστημα στον τόπο μας?

Όλοι προεκλογικά μιλούν για τουριστική ανάπτυξη , η όποια θα μεγιστοποιήσει τον χρόνο παραμονής των τουριστών στον Δήμο μας? Μήπως τελικά αυτό είναι ένα αφήγημα?

Με ποιον τρόπο θα καλυφθεί η απώλεια εσόδων ,των ξενοδόχων και των ιδιοκτητών δωματίων , εξαιτίας αυτών των κακών χειρισμών? Πως απολογούμαστε απέναντι τους?

Αυτά αποτελούν ζητήματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Δεν μας τιμούν και δυσφημίζουν τον τόπο.

Ας αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους αυτοί που διοικούν και ας δώσουν λύσεις άμεσα.

Η κοινωνία απαιτεί , ο κόσμος αλλάζει και ο Δήμος μας μένει μετεξεταστέος…

ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

11 σχόλια:

  1. Κλειστό λόγω εργασιών.
    Καλό αλλά όψιμο το ενδιαφέρον σας Κ παρουτογλου.
    Και γιατί το λέω αυτό.
    Γιατί δεν ξέρω πότε επισκέφτηκε τελευταία φορά το αναψυκτήριο, είναι και ήταν σε τραγική κατάσταση.
    Δεν γνωρίζω με ποιους όρους το δημοπρατείται, αλλά απ' όσο γνωρίζω και έχω δει, κανείς από τους τελευταίους διαχειριστές του αναψυκτηρίου,δεν έχει ρίξει σεντ για βελτίωση η αναβάθμιση του αναψυκτηρίου
    Μια τοποθεσία που πουλάει από μόνοι της, αλλά χρήζει και εχρηζε βελτίωσης..
    Με αυτούς τους όρους θέλετε να το πάρει και επόμενος?
    Η τώρα που έφτασε σε αυτά τα χάλια τα κλείνουν για να τα κάνουν ποιο ποιοτικά και να τα πάρει ο επόμενος έτοιμα και τούμπαλιν να έχουμε τα ίδια.
    Δώστε τα σε ιδιώτη για εύλογο χρονικό διάστημα,ώστε και να επενδύσει και να αναβαθμίσει το μέρος.
    Δείτε για παράδειγμα το κέντρο καταρρακτών σεξ. Έδεσσα.
    Που όσο ήταν κάτω από τον δημοτικό θώκο ήταν επιοικος απαράδεκτο ,και πως έγινε όταν το πήρε ιδιώτης.
    Δυστυχώς και οι προηγούμενοι και οι τωρινοί χρησιμοποιούν τα λουτρά για εξαργύρωση ψήφων με δίμηνα.
    Οπότε δεν νομίζω να αλλάξει τίποτε ποτέ στην κατακαυμενη Αλμωπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ειπες ολα φιλελευθερα και ωραια.

      Διαγραφή
    2. Αντί να το ξαναπάρει ο δήμος να βάλει διευθυντή και πρωσοπικο με καλό μισθό και ένσημο όπως το λειτούργησε ο πασοης μηλατε για ιδιοτη. Άρε κολλημένοι δεξιοί δώστε ρε δουλειά στον κόσμο αξιοπρεπή μισθό χαϊβάνια να πάρετε πάλι την ταβέρνα πίσω. Κάνετε μάγκες τους δήθεν επιχηρηματιες αδιαφορώντας για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Δουλειά ρε δώστε στον κόσμο. Και μη μηλατε γιατί είδαμε τους ιδιοτες και πάνω και κάτω

      Διαγραφή
    3. Ο εκάστοτε διαχειριστής, προσλαμβάνει αυτούς που τον συμφέρει,γνωστούς , φίλους,φίλους φίλων κλπ.
      Σχεδόν αποκλειστικά από την περιοχή, αλλά με ελάχιστα ως καθόλου προσόντα,.με μόνο κριτήριο τα παραπάνω.
      Εκεί δεν εμπλέκεται ο δήμος και ο δήμαρχος, αλλά ο διαχειριστής ενοικιαστής.
      Που δεν τον νοιάζει οπως αποδείχτηκε και πολυ
      ,γιατί όπως παραδέχονται όλοι ,το μέρος πουλάει από μόνο του.
      Άρα
      Είτε 10 ευχαριστημένοι είτε 100 απογοητευμένοι από το σέρβις και τις εγκαταστάσεις,δεν νοιάζει και κανένα ιδιαίτερα.
      Έμενα σαν πελάτη με ενδιαφέρει εκεί που θα πάω για καφέ,το μέρος να είναι καθαρό και περιποιημένο,τα τραπεζοκαθίσματα βαμμένα και καινούργια,όχι ξεχαρβαλωμενα
      Οι σερβιτόροι να μπορούν να μιλάνε σωστά και την ελληνική αλλά τουλάχιστον και την αγγλική γλώσσα,μια ςκαι η τοποθεσία έχει πολλούς ξένους επισκέπτες.
      Να σκουπίζει το τραπέζι και όταν του ζητάω τασάκι,να μην μου δίνει από το διπλανό τραπέζι με αποτσιγαρο μέσα.
      Αλλά αυτά για σένα είναι ψιλά γράμματα, βλέπεις παντού δεξιά φαντάσματα σύντροφε.
      Απόλαυσε λοιπόν συντεχνιακές καταστάσεις και μην εκφράζεσαι γιατί εκτιθεσαι.

      Διαγραφή
    4. Δηλαδή να ξαναπάρουν κομματοσκυλα?
      Υποτακτικούς του εκάστοτε δημάρχου.
      Ποια η διαφορά?

      Διαγραφή
    5. "κομματόσκυλα" λέξη που εφευρέθη απ τους Πασόκους τα χρόνια της μεγάλης αρπαχτής, βρωμιά δυσωδία βόλεμα και .....οικονομική καταστροφή της χώρας, αυτά πληρώνουμε συντρόφια.

      Διαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Παρουτογλου,τα λέτε πάρα πολύ ωραία και πλασάρεται παραπομπή ωραίο τον λαϊκισμό σας. Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω ποια είναι η δική σας άποψη για τα Λουτρά πως θα έπρεπε να γίνει η διαχείριση τους να τα εκμεταλλευτεί ο δήμος προς χάριν των ψήφων που δίνει στα δίμηνα που βολεύεται όλοι οι δημοτική σύμβουλοι η να δωθεί σε ιδιώτη; Προεκλογικά λέγατε να τα πάρει ιδιώτης και όταν πηγαίνατε στα λουτρά κάνατε τον Κινέζο. Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω γιατί τωρα;; Όταν ήσασταν αγκαλιά με τον κ. Μπάτση δεν τα βλέπατε αυτά;; Τωρα Απλά πλησιάζουν οι εκλογές και κάτι πρέπει να πείτε και εσείς. Κύριε παρουτογλου δυστυχώς είστε ένας αποτυχημένος πολιτευτής που το μόνο που προσπαθεί να κάνει είναι φθηνή αντιπολίτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εδώ λένε πως καλύτερα κλειστό παρά την δυσφήμιση που έκανε όντας ανοικτό.Αυτά μόνο εδώ γίνονται.Καταφέραμε να υποβαθμίσουμε ένα προϊόν που από την φύση του είναι υπέροχο.Η διαχείριση κ λειτουργία πρέπει ν πάει σε επενδυτή ώστε κ δουλειές να βρουν τα παιδιά μας(όχι δίμηνα) κ να αναπτυχθεί αυτός ο ευλογημένος τόπος.
    Εγώ προσωπικά θα ψηφίσω δήμαρχο οποίον πει πως δεν μπορεί να τα διαχειριστεί κ πως θα μεριμνήσει να τα νοικιάσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολλοι εκεί πάνω εκμεταλευονται τα πανέμορφο φυσικό καλός των λουτρών με την κακή έννοια... Μόνο κοιτάν να βγάλουν, τα ξεζουμηζουν με τρόπο τέτοιο ώστε κάποια στιγμή θα στερέψουν... Αντί να γίνετε ανάπτυξη κ να υπάρξουν περισσότερες θέσεις εργασίας. Τι να περιμένουμε από διοίκηση η οποία βάζει 2μηνα χωρης της στειχιωδης γνώσεις.. Αγγλικά υπολογιστές κ πτυχία.. Έχουν να βγάλουν ασεπ υπάλληλο υδροθεραπευτηριου εδώ κ 3 χρόνια. Φυλακα καθόλου.. Ούτε Γιατρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ιδιωτικη πρωτοβουλια τελος, ολα τ αλλα στον κουβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Γιατρός δεν χρειάζεστε σε μια λουτρόπολη που επισκέπτονται μεγάλες ηλικίες με διαφορά προβλήματα... Ο φύλακας επισης δεν χρειάζεται... Μόνο 2μηνα που μπαίνουν για να συμπληρώσουν ένσημα για ταμείο... Τι να προσφέρει ένας υπάλληλος που ξέρει ότι σε 2 μήνες θα τελειώσει? Και πόσο μάλλον που δεν τον ελέγχει κ κάποιος! Ένας υδραυλικός με μπλοκάκι που πάει μια φορά την βδομάδα, τα ίδια κ ο ηλεκτρολόγος... Και τώρα πλέον και ένας φύλακας που πάει οπότε τον βολεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News