Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Φως στο Τούνελ: Πρεμιέρα με νέο θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα - Κόβει την ανάσα το μυστήριο της Αγγελικής Νικολούλη


Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου (23:10, Mega) η εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη, με μία υπόθεση θρίλερ που προκαλεί ανατριχίλα.

Στο τρέιλερ της εκπομπής γίνεται λόγος για ένα μυστήριο που κόβει την ανάσα και ένα θρίλερ που παίχτηκε στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, ενώ υπάρχει και η αποκάλυψη με έναν αθέατο μάρτυρα που είδε μέσα στη νύχτα τον παράξενο «επισκέπτη».

Το νέο μυστήριο σοκάρει, όπως αναφέρει και το μήνυμα στη λεζάντα του βίντεο που δημοσιεύθηκε στο instagram.

 

Όσο για το τηλεοπτικό τρέιλερ, εκεί εμφανίζεται η Αγγελική Νικολούλη στην ταράτσα ενός κτιρίου στο κέντρο της πόλης, λέγοντας πωβς «αυτή η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία για την εξιχνύαση. Δεν χωράνε λάθη».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News